

Kjøttboller med mangosalsa
Disse saftige kjøttbollene, laget av kjøttdeig både fra storfe og lam, har greske overtoner. En mangosalsa med Kikkoman Teriyaki Marinade gir retten et søtsalt thai-preg.
Ingredienser
Kjøttboller:
Mangosalsa:
200 g kjøttboller (5 stykker à ca. 40 g) - 100 g salsa
Tilberedning
Steg 1
Bland salatløk, hvitløk, paprikapulver, spisskummen, oregano og Kikkoman Teriyaki Marinade med kjøttet. Lag boller av blandingen på størrelse med en golfball (ca. 45 g hver) og trykk dem litt flate. Grill dem på begge sider i ca. 2 minutter til de brunes.
Steg 2
Legg mango, rødløk, koriander og chili i en bolle og bland med Kikkoman Teryaki Marinade og limesaft.
Steg 3
Fordel salsaen på tallerkenene og server toppet med kjøttbollene.
Tips:
Bruk en isskje når du deler opp blandingen, slik at kjøttbollene får samme størrelse.
Oppskrifts-ID: F1028
Oppskriften som PDF
last ned PDFOppdag mer