Kjøttboller med mangosalsa
Kjøttboller med mangosalsa

Kjøttboller med mangosalsa

total tid55 min.
35 min.tilberedningstid
20 min.koketid

Disse saftige kjøttbollene, laget av kjøttdeig både fra storfe og lam, har greske overtoner. En mangosalsa med Kikkoman Teriyaki Marinade gir retten et søtsalt thai-preg.

Ingredienser

10 porsjoner

Kjøttboller:

250 g
finternet salatløk
30 g
finhakket hvitløk
3 g
edelsøtt paprikapulver
3 g
malt spisskummen
1 g
tørket oregano
1 kg
lammekjøttdeig
1 kg
storfekjøttdeig

Mangosalsa:

600 g
mango, uten stein og skall, ternet
150 g
finhakket rødløk
30 g
hakket fersk koriander
7 g
finhakket chili
 ½ dl
limesaft
Allergener:
gluten, soya, sulfitter
Totalvekt per porsjon:
300 g
Vekt per ingrediens:

200 g kjøttboller (5 stykker à ca. 40 g) - 100 g salsa

Tilberedning

Steg 1

Bland salatløk, hvitløk, paprikapulver, spisskummen, oregano og Kikkoman Teriyaki Marinade med kjøttet. Lag boller av blandingen på størrelse med en golfball (ca. 45 g hver) og trykk dem litt flate. Grill dem på begge sider i ca. 2 minutter til de brunes.

Steg 2

Legg mango, rødløk, koriander og chili i en bolle og bland med Kikkoman Teryaki Marinade og limesaft.

Steg 3

Fordel salsaen på tallerkenene og server toppet med kjøttbollene.

Tips:

Bruk en isskje når du deler opp blandingen, slik at kjøttbollene får samme størrelse.

Oppskrifts-ID: F1028

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Har du spørsmål om oppskriftene eller produktene våre?

Vi hjelper deg gjerne.

Kontakt oss nå

Ta kontakt med oss!

Har du spørsmål om produktene våre, og om hvorvidt de er tilgjengelige, eller vil du bare finne ut mer om Kikkoman? Da er det bare å kontakte oss!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* obligatorisk

Vær oppmerksom på personvernerklæringen. Øvrig forretningsinformasjon finner du i vårt impressum.