Katsu kyllingwraps med sursøt saus
Katsu kyllingwraps med sursøt saus

Katsu kyllingwraps med sursøt saus

total tid90 min.

Den japanske kryddersausen Ponzu er basert på soyasaus, sitron og eddik og gir tataki, sashimi og katsu et syrlig, aromatisk kick. Denne sausen sørger for at wraps med sprø grønnsaker er klare på et blunk.

Ingredienser

10 porsjoner

Kylling:

1 kg
kyllingbryst

Belegg:

100 g
tempuramel
2 dl
vann
100 g
brødsmuler
3 liter
matolje til steking

Salat:

700 g
hvetetortillaer
200 g
krøllsalat
300 g
gulrøtter
300 g
rød paprika
300 g
agurk

Saus:

300 g
ananas
300 g
ketchup
2 ts
fersk chilipepper, hakket
4 ss
worcestersaus
0,7 dl
mirin
30 g
hvitløk
1 
bit ingefær

Tilberedning

Kylling: Skjær kyllingbrystet i lange stykker som er ca. 2 fingerbredder vide. Mariner dem i Kikkoman Ponzu Sitron i 10 minutter. 

Belegg: Bland tempuramelet i vann og rør godt om. Legg brødsmulene på eget fat. Dypp kyllingen først i røren, dekk den så med brødsmuler og stek til den er brun. 

Salat: Kutt gulrot, agurk og paprika à la julienne, vask salaten og skjær den i mindre stykker. 

Saus: Skjær ananasen i små terninger, hakk hvitløk og ingefær. Bland dette med hakket chili, ketchup, worcestersaus og mirin. Bland godt. 

Servering: Varm tortillaene på grillen eller i pannen til de er myke. Legg på salat, saus og panert kylling. Rull tortillaene sammen og gjennomvarm dem kort.

Oppskrifts-ID: F1007

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Har du spørsmål om oppskriftene eller produktene våre?

Vi hjelper deg gjerne.

Kontakt oss nå

Ta kontakt med oss!

Har du spørsmål om produktene våre, og om hvorvidt de er tilgjengelige, eller vil du bare finne ut mer om Kikkoman? Da er det bare å kontakte oss!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* obligatorisk

Vær oppmerksom på personvernerklæringen. Øvrig forretningsinformasjon finner du i vårt impressum.