

Katsu kyllingwraps med sursøt saus
Den japanske kryddersausen Ponzu er basert på soyasaus, sitron og eddik og gir tataki, sashimi og katsu et syrlig, aromatisk kick. Denne sausen sørger for at wraps med sprø grønnsaker er klare på et blunk.
Ingredienser
Kylling:
Belegg:
Salat:
Saus:
Tilberedning
Kylling: Skjær kyllingbrystet i lange stykker som er ca. 2 fingerbredder vide. Mariner dem i Kikkoman Ponzu Sitron i 10 minutter.
Belegg: Bland tempuramelet i vann og rør godt om. Legg brødsmulene på eget fat. Dypp kyllingen først i røren, dekk den så med brødsmuler og stek til den er brun.
Salat: Kutt gulrot, agurk og paprika à la julienne, vask salaten og skjær den i mindre stykker.
Saus: Skjær ananasen i små terninger, hakk hvitløk og ingefær. Bland dette med hakket chili, ketchup, worcestersaus og mirin. Bland godt.
Servering: Varm tortillaene på grillen eller i pannen til de er myke. Legg på salat, saus og panert kylling. Rull tortillaene sammen og gjennomvarm dem kort.
Oppskrifts-ID: F1007
Oppskriften som PDF
last ned PDFOppdag mer