

Gudeg jogja indonesisk jackfruktgryte
Jackfrukt er en trendy råvare på vegetarkjøkkenet og utrolig allsidig. I denne eksotiske vegetargryten kombineres jackfrukt med sitrongress og te. En dæsj syrlig Kikkoman Ponzu Sitron avrunder den karakteristiske smaken.
Ingredienser
Gryte:
Til serveringen:
Tilberedning
Gryte: Miks galangarot, sitrongress, palmesukker, korianderfrø, sjalottløk og olje til en masse. Sauter massen i 3 minutter. Hell deretter i kokosmelken og gi et oppkok. Ha oppi teposene i 1 minutt. Fjern teposene og tilsett den avsilte jackfrukten og limebladene. Reduser væsken i ca. 10 minutter og smak til med Kikkoman Ponzu Sitron.
Til serveringen: Legg et halvt egg og hakket koriander i gryteretten og server med ris om ønskelig.
Oppskrifts-ID: F1013
Oppskriften som PDF
last ned PDFOppdag mer