Gudeg jogja indonesisk jackfruktgryte
Gudeg jogja indonesisk jackfruktgryte

Gudeg jogja indonesisk jackfruktgryte

total tid20 min.

Jackfrukt er en trendy råvare på vegetarkjøkkenet og utrolig allsidig. I denne eksotiske vegetargryten kombineres jackfrukt med sitrongress og te. En dæsj syrlig Kikkoman Ponzu Sitron avrunder den karakteristiske smaken.

Ingredienser

10 porsjoner

Gryte:

1 ½ kg
jackfrukt i saltlake
50 g
galangarot
150 g
sitrongress
50 g
palmesukker
1 håndfull
kaffirlimeblader
1 ss
korianderfrø
2 liter
kokosmelk
300 g
sjalottløk
10 
teposer Earl Grey
1 dl
rapsolje

Til serveringen:

10 
egg, hardkokte og delt i to
4 ts
fersk koriander, hakket
Valgfritt: kokt ris

Tilberedning

Gryte: Miks galangarot, sitrongress, palmesukker, korianderfrø, sjalottløk og olje til en masse. Sauter massen i 3 minutter. Hell deretter i kokosmelken og gi et oppkok. Ha oppi teposene i 1 minutt. Fjern teposene og tilsett den avsilte jackfrukten og limebladene. Reduser væsken i ca. 10 minutter og smak til med Kikkoman Ponzu Sitron. 

Til serveringen: Legg et halvt egg og hakket koriander i gryteretten og server med ris om ønskelig.

Oppskrifts-ID: F1013

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Har du spørsmål om oppskriftene eller produktene våre?

Vi hjelper deg gjerne.

Kontakt oss nå

Ta kontakt med oss!

Har du spørsmål om produktene våre, og om hvorvidt de er tilgjengelige, eller vil du bare finne ut mer om Kikkoman? Da er det bare å kontakte oss!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* obligatorisk

Vær oppmerksom på personvernerklæringen. Øvrig forretningsinformasjon finner du i vårt impressum.