

Corn dogs i koreansk stil med sitrusmajones
Corn dog (maispølse) møter fish and chips med lekker torsk og frisk dipp. Med sin rike, pikante smak er Kikkoman Poke Sauce ypperlig ikke bare til dipp, men også i røre.
Ingredienser
Fisk:
Saus:
Røre:
Garnityr:
2 corn dogs à ca. 115 g (230 g totalt uten spyd) - Saus, ca. 60 g - Garnityr, ca. 2 g
Tilberedning
Steg 1
Skjær fisken i like store terninger (ca. 4x4 cm). Mariner i en bolle med Kikkoman Poke Sauce i 15 minutter. Tre ca. 85 g av fisken (3-4 biter) på hvert spyd og avkjøl til de er klare til bruk.
Steg 2
For å lage dippen, bland Kikkoman Poke Sauce, majones, sitronskall, rødløk, gressløk og chilipulver og sett i kjøleskapet.
Steg 3
For å lage røren, bland mel, polenta, sukker, bakepulver og salt, og rør deretter inn i melken til du får en jevn blanding.
Steg 4
Knus cornflakes og risflak i en frysepose med en kjevle og legg i en flat bolle.
Steg 5
Forvarm oljen til 175 °C. Klapp fiskespydene forsiktig tørre, dypp dem i røre, og dekk dem så med cornflakesblandingen. Stek i varm olje i ca. 3 minutter til de er gyllenbrune.
Steg 6
Server to corn dogs per tallerken, ringle over litt saus og garner med gressløk, sesamfrø og en sitronbåt.
Tips:
Du kan tilsette krydder etter ønske til røren, for eksempel paprika, cayennepepper eller yuzu, etter smak.
Oppskrifts-ID: F1036
Oppskriften som PDF
last ned PDFOppdag mer