

Banh Mi-sandwich med sprøstekt torsk
total tid20 min.
Denne spicy-friske fusjonen med mye grønnsaker, urter og sprø tempurafisk får et spesielt smaksløft av vår nøtteaktige Kikkoman Sesamsaus.
Tilberedning
Banh Mi: Skjær torskefileten i mellomstore terninger.
Røre: Bland tempuramelet med vann og gurkemeie til du får en jevn røre. Dra torskebitene gjennom røren. Rull dem deretter i sesamfrø og friter til de er gyllenbrune.
Salat: Kutt gulrot og agurk à la julienne og finhakk koriander. Bland riseddik med honning, tilsett grønnsakene og mariner i 5 minutter. Vask salatbladene.
Servering: Skjær baguettene på langs, men ikke del dem helt. Smør Kikkoman Sesamsaus på innsiden og legg på salat, avsilte grønnsaker og sprøstekt fisk øverst.
Oppskrifts-ID: F1010
Oppskriften som PDF
last ned PDFOppdag mer