Banh Mi-sandwich med sprøstekt torsk
Banh Mi-sandwich med sprøstekt torsk

Banh Mi-sandwich med sprøstekt torsk

total tid20 min.

Denne spicy-friske fusjonen med mye grønnsaker, urter og sprø tempurafisk får et spesielt smaksløft av vår nøtteaktige Kikkoman Sesamsaus.

Ingredienser

10 porsjoner

Banh Mi:

10 
små baguetter
800 g
torskefilet

Røre:

100 g
hvite sesamfrø
100 g
tempuramel
2 dl
vann
3 liter
matolje til steking
2 ts
gurkemeie

Salat:

300 g
gulrot
300 g
agurk
1 dl
riseddik
4 ts
honning
4 ts
koriander
100 g
krøllsalat

Tilberedning

Banh Mi: Skjær torskefileten i mellomstore terninger. 

Røre: Bland tempuramelet med vann og gurkemeie til du får en jevn røre. Dra torskebitene gjennom røren. Rull dem deretter i sesamfrø og friter til de er gyllenbrune.

Salat: Kutt gulrot og agurk à la julienne og finhakk koriander. Bland riseddik med honning, tilsett grønnsakene og mariner i 5 minutter. Vask salatbladene. 

Servering: Skjær baguettene på langs, men ikke del dem helt. Smør Kikkoman Sesamsaus på innsiden og legg på salat, avsilte grønnsaker og sprøstekt fisk øverst.

Oppskrifts-ID: F1010

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Har du spørsmål om oppskriftene eller produktene våre?

Vi hjelper deg gjerne.

Kontakt oss nå

Ta kontakt med oss!

Har du spørsmål om produktene våre, og om hvorvidt de er tilgjengelige, eller vil du bare finne ut mer om Kikkoman? Da er det bare å kontakte oss!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* obligatorisk

Vær oppmerksom på personvernerklæringen. Øvrig forretningsinformasjon finner du i vårt impressum.