

Saftige pannekaker med sjømat
total tid30 min.
Vær kreativ:
Disse sjømatpannekakene er ikke bare lynraske å lage, men har også en vidunderlig spicy smak takket være Kikkoman Kimchi Chilisaus. De er også kjempefleksible – de kan lages med all slags sjømat som er i sesong.
Tilberedning
Røre: Skjær gulrot og vårløk i tynne ringer, legg til side litt vårløk til pynt. Ha chilien i grønnsaksblandingen. Skjær den rensede sjømaten i terninger, ha den i en bolle og bland godt med grønnsaker, egg, mel, potetstivelse, sesamolje, vann og Kikkoman Kimchi Chilisaus. Smak til med pepper. Varm olje i en panne og hell i røren porsjonsvis. Friter til pannekakene er gyllenbrune.
Servering: Legg på vårløken og server med Kikkoman Soyasaus.
Oppskrifts-ID: F1019
Oppskriften som PDF
last ned PDFOppdag mer