

Saftige pannekaker med sjømat
total tid
30 min.
Vær kreativ:
Disse sjømatpannekakene er ikke bare lynraske å lage, men har også en vidunderlig spicy smak takket være Kikkoman Kimchi Chilisaus. De er også kjempefleksible – de kan lages med all slags sjømat som er i sesong.
Ingredienser
10 porsjoner
500 g
rå reker, uten skall og haler
500 g
akkar, renset
500 g
blekksprut, renset
3
bunter vårløk
2
chilipepper, finhakket
500 g
hvetemel
200 g
gulrot
6
egg
500 dl
water
5 dl
vann
200 g
potetstivelse
3 ss
sesamolje
Pepper til smak
200 dl
cooking oil for frying
2 dl
matolje til steking
(valgfritt, til serveringen)
–
Tilberedning
Røre: Skjær gulrot og vårløk i tynne ringer, legg til side litt vårløk til pynt. Ha chilien i grønnsaksblandingen. Skjær den rensede sjømaten i terninger, ha den i en bolle og bland godt med grønnsaker, egg, mel, potetstivelse, sesamolje, vann og Kikkoman Kimchi Chilisaus. Smak til med pepper. Varm olje i en panne og hell i røren porsjonsvis. Friter til pannekakene er gyllenbrune.
Servering: Legg på vårløken og server med Kikkoman Soyasaus.
Oppskrifts-ID: F1019
Oppskriften som PDF
last ned PDFOppdag mer













