Rigatoni med koreansk grillkylling
Rigatoni med koreansk grillkylling

Rigatoni med koreansk grillkylling

total tid25 min.
5 min.tilberedningstid
20 min.koketid

Søt, spicy og fyldig – denne deilige pastaretten med koreansk grillkylling er en ekte godbit. Sterk gochujangpasta kombinert med Kikkoman Soyasaus gir maten en heftig smak. Toppet med frisk limesaft vil denne retten garantert gjøre varig inntrykk på gjestene dine.

Ingredienser

10 porsjoner

Kylling:

750 g
ternet kyllinglår uten skinn og bein
10 g
salt
1 ½ dl
solsikkeolje

Grønnsakssaus:

15 g
hvitløksfedd, oppskåret
700 g
svart bønnepasta
100 g
gochujangpasta
10 g
røkt paprikapulver
660 g
pak choy, grovhakket
780 g
rød paprika, skåret i fine strimler

Pasta:

750 g
rigatoni

Til serveringen:

30 g
limesaft
70 g
vårløk, finskåret
0,3 dl
Kikkoman Toasted Sesame Oil
Allergener:
Soya, gluten, sesamfrø
Totalvekt per porsjon:
380 g
Vekt per ingrediens:
Pasta, ca. 364 g - Topping, ca. 13 g

Tilberedning

Steg 1

Kok rigatonien i 12 minutter i henhold til anvisningene på pakken.

Steg 2

I mellomtiden krydrer du kyllingterningene med salt og lar dem stå i ca. 2 minutter. Varm opp en tykkbunnet panne, tilsett solsikkeoljen og brun kyllingen i ca. 2 minutter.

Steg 3

Tilsett hvitløken og stek i ca. 1 minutt. Tilsett svart bønnepasta, Kikkoman Soyasaus, gochujangpasta og røkt paprikapulver. Kok i ytterligere 3 minutter.

Steg 4

Ha pak choy og rød paprika oppi pannen og kok i ca. 2 minutter. Rør inn kokt rigatoni og kok i ytterligere ett minutt.

Steg 5

Server pastaen på dype tallerkener med limesaft, oppskåret vårløk og Kikkoman Sesamolje.

Tips:

Vil du ha en litt tynnere saus, kan du spare på litt av pastavannet og ha det oppi pannen.

Oppskrifts-ID: F1004

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Har du spørsmål om oppskriftene eller produktene våre?

Vi hjelper deg gjerne.

Kontakt oss nå

Ta kontakt med oss!

Har du spørsmål om produktene våre, og om hvorvidt de er tilgjengelige, eller vil du bare finne ut mer om Kikkoman? Da er det bare å kontakte oss!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* obligatorisk

Vær oppmerksom på personvernerklæringen. Øvrig forretningsinformasjon finner du i vårt impressum.