

Rigatoni med koreansk grillkylling
Søt, spicy og fyldig – denne deilige pastaretten med koreansk grillkylling er en ekte godbit. Sterk gochujangpasta kombinert med Kikkoman Soyasaus gir maten en heftig smak. Toppet med frisk limesaft vil denne retten garantert gjøre varig inntrykk på gjestene dine.
Ingredienser
Kylling:
Grønnsakssaus:
Pasta:
Til serveringen:
Tilberedning
Steg 1
Kok rigatonien i 12 minutter i henhold til anvisningene på pakken.
Steg 2
I mellomtiden krydrer du kyllingterningene med salt og lar dem stå i ca. 2 minutter. Varm opp en tykkbunnet panne, tilsett solsikkeoljen og brun kyllingen i ca. 2 minutter.
Steg 3
Tilsett hvitløken og stek i ca. 1 minutt. Tilsett svart bønnepasta, Kikkoman Soyasaus, gochujangpasta og røkt paprikapulver. Kok i ytterligere 3 minutter.
Steg 4
Ha pak choy og rød paprika oppi pannen og kok i ca. 2 minutter. Rør inn kokt rigatoni og kok i ytterligere ett minutt.
Steg 5
Server pastaen på dype tallerkener med limesaft, oppskåret vårløk og Kikkoman Sesamolje.
Tips:
Vil du ha en litt tynnere saus, kan du spare på litt av pastavannet og ha det oppi pannen.
Oppskrifts-ID: F1004
Oppskriften som PDF
last ned PDFOppdag mer