

Cannelloni fylt med calamari og lam
Surf møter turf i disse lekre cannelloniene. Calamari og lammekjøttdeig utgjør fyllet, mens Kikkoman Ponzu Sitron og Kikkoman Soyasaus sørger for en særdeles rik smaksdybde. Alt stekes i en delikat paprikasaus og toppes med manchego-ost.
Ingredienser
Cannelloni::
Saus:
Garnityr:
Cannelloni og saus, ca. 365 g - Ost, ca. 15 g
Tilberedning
Steg 1
Miks lammekjøttdeig, calamari, egg, Kikkoman Ponzu Sitron, Kikkoman Soyasaus, sitronskall, rosmarin og timian i ca. 3 minutter. Fyll hver cannelloni med ca. 40 g av blandingen.
Steg 2
Forvarm ovnen til 180 °C (vifte). Stek rød paprika, søtløk og hvitløksfedd på et stekebrett dekket med pølsepapir i ca. 35 minutter. Grønnsakene skal være myke, men ikke for mørke.
Steg 3
Ta alt ut av ovnen og mos sammen med Kikkoman Soyasaus, oregano, spisskummen, paprikapulver og eplecidereddik til konsistensen er glatt og silkemyk.
Steg 4
Legg fylte cannelloni i en ildfast form eller et dypt stekebrett (GN 1/1), topp med paprikasaus og stek under lokk i ca. 35 minutter.
Steg 5
Server fem cannelloni med saus per tallerken, toppet med revet manchego-ost.
Tips:
Hvis du vil ha en ekstra glatt saus, kan du sile den.
Jo finere fyllet er, desto lettere er det å fylle cannelloniene – bruk en sprøytepose.
Oppskrifts-ID: F1000
Oppskriften som PDF
last ned PDFOppdag mer