Risnudelbolle med sjømat og pokedressing
Risnudelbolle med sjømat og pokedressing

Risnudelbolle med sjømat og pokedressing

total tid30 min.

Boller er alltid en vinner!
Med risnudler, sjømat, mais og avokado blir denne gatematfavoritten en ekte smaksbombe. Den kan tilberedes på et blunk ved hjelp av Kikkoman Poke Sauce.

Ingredienser

10 porsjoner

Fyll:

1 kg
sjømatmiks
3 
avokadoer
800 g
risnudler
1 
rødløk
2 
mangoer
2 
agurker
Valgfritt: 300 g mais (hermetisk)
 ½ dl
limesaft
50 dl
lime juice
Salt og pepper til smak

Til serveringen:

250 g
vårløk, finhakket

Tilberedning

Bolle: Krydre sjømaten med salt og pepper, drypp over limesaft og fres den kort på veldig sterk varme. Del agurkene på langs og skjær dem i skiver. Skjær rødløken i tynne ringer. Skrell avokadoene og mangoene og skjær dem i terninger. Valgfritt: sil av maisen. Kok risnudlene i henhold til anvisningen på pakken, og skjær den deretter i mindre biter. 

Servering: Bland nudler og grønnsaker i en bolle. Tilsett sjømat og Kikkoman Poke Sauce og server med vårløk.

Oppskrifts-ID: F1026

Oppskriften som PDF

last ned PDF

Har du spørsmål om oppskriftene eller produktene våre?

Vi hjelper deg gjerne.

Kontakt oss nå

Ta kontakt med oss!

Har du spørsmål om produktene våre, og om hvorvidt de er tilgjengelige, eller vil du bare finne ut mer om Kikkoman? Da er det bare å kontakte oss!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* obligatorisk

Vær oppmerksom på personvernerklæringen. Øvrig forretningsinformasjon finner du i vårt impressum.