

Risnudelbolle med sjømat og pokedressing
total tid30 min.
Boller er alltid en vinner!
Med risnudler, sjømat, mais og avokado blir denne gatematfavoritten en ekte smaksbombe. Den kan tilberedes på et blunk ved hjelp av Kikkoman Poke Sauce.
Tilberedning
Bolle: Krydre sjømaten med salt og pepper, drypp over limesaft og fres den kort på veldig sterk varme. Del agurkene på langs og skjær dem i skiver. Skjær rødløken i tynne ringer. Skrell avokadoene og mangoene og skjær dem i terninger. Valgfritt: sil av maisen. Kok risnudlene i henhold til anvisningen på pakken, og skjær den deretter i mindre biter.
Servering: Bland nudler og grønnsaker i en bolle. Tilsett sjømat og Kikkoman Poke Sauce og server med vårløk.
Oppskrifts-ID: F1026
Oppskriften som PDF
last ned PDFOppdag mer