
Vann, Soyabønner, Hvete, Salt.
Soya, gluten
Hvorfor velge denne sausen?
- Smak: søt, salt, litt syrlig, maltaktig
Konsistens: flytende
Når det gjelder mer komplekse smaksopplevelser, er spesielle ingredienser helt avgjørende. Og for å fremheve smaken av umami kan ingenting erstatte den autentiske oppskriften på denne naturlig bryggede soyasausen fra Kikkoman. Den er et must i ethvert storkjøkken.
Denne soyasausen er også naturlig 100 % vegansk – nok en grunn til at den er så allsidig og kan brukes til det meste. Den maner frem komplekse smakslag: salt, søtt, mildt syrlig og maltaktig. Det som alltid utmerker seg, er de rike, robuste brune notene og den perfekt balanserte smaken.
En mildere og rimeligere variant av vårt premiumutvalg av soyasaus. Med sin lettere profil er den svært allsidig – perfekt for å berike både japansk mat og pasta, burgere, salat og til og med desserter, uten at den dominerer smaken.


















