Vann, Soyabønner, Salt, Spriteddik.
Hvorfor velge denne sausen?
- Smak: salt, sterk, kjøttfull
- Konsistens: flytende
Kikkoman Glutenfri Soyasaus er ideelt for gjester med glutenintoleranse. Takket være den naturlige bryggeprosessen har denne tamarisausen en nydelig smak som ikke står tilbake for den klassiske soyasausen.
Kikkoman Glutenfri Soyasaus er en fullverdig, tradisjonell smakssetter for ethvert storkjøkken – enten i selve matlagingen eller som bordkrydder. Sammenlignet med klassisk shoyu er denne tamarisausen veldig sterk, intens og nesten kjøttfull, og den gir alle retter en dyp smak av umami.
På storkjøkkenet kan Kikkoman Glutenfri Soyasaus erstatte vanlig soyasaus på alle måter. Den passer perfekt i marinader, sauser og dressinger, og siden den er glutenfri, er den også et ypperlig valg for et vidt spekter av gjester.