Vann, Hvitløkspuré (Hvitløk, Salt, Solsikkeolje), Glukosesirup, Salt, Eplejuicekonsentrat, Appelsinjuicekonsentrat, Smaksforsterkere (Mononatriumglutamat, Dinatrium-5’-ribonukleotider), Rød chilipepper (Rød chilipepperpulver, Granulert rød chilipepper) (2%), Fiskesaus (Ansjos (Fisk), Salt, Sukker), Modifisert stivelse, Etylalkohol, Fargestoffer
(Vanlig karamell, Paprikaekstrakt), Hydrolysert soyaprotein, Spriteddik, Tørket og røkt pulver av bukstripet bonitt (Fisk), Glutenfri Soyasaus (Vann, Soyabønner, Salt, Spriteddik), Gjærekstrakt, Malt ingefær, Tangpulver (Ascophyllum nodosum), Fortykningsmiddel (Xantangummi).
Hvorfor velge denne sausen?
- Smak: spicy, sterk, aromatisk
- Konsistens: tyktflytende
Inspirert av den tradisjonelle kålretten fra Korea er Kikkoman Kimchi Chili Sauce et verdifullt tilskudd til ethvert storkjøkken. Den setter et mektig, spicy preg på måltidet du serverer gjestene dine.
Kikkoman Kimchi Chili Sauce kombinerer et mangfold av intense smaker som hvitløk, ingefær og chili for å skape en spicy blanding basert på den autentiske smaken av koreansk kimchi. Resultatet er en dyp og intens kryddersmak.
Sausen kan selvfølgelig brukes på storkjøkkenet for å tilberede klassiske kimchiretter – uten ventetid eller fermenteringstid. Men den kan også brukes til å piffe opp ris, frityrstekt mat, egg, nudler, dressinger, dipper, sauser og mange andre retter.