Sukker (36%), Soyasaus (Vann, Soyabønner, Hvete, Salt) (36%), Glukosesirup, Vin (inneholder svoveldioksid), Vann, Salt, Gjærekstrakt.
Hvorfor velge denne sausen?
- Smak: søt, litt pikant
- Konsistens: flytende
Hvem sier at Kikkomans sauser bare passer i salte og pikante retter? Kikkoman Saus til Ris er perfekt til desserter og tar smaken av søte kreasjoner til nye høyder.
Kikkoman Saus til Ris er helt essensielt på ethvert storkjøkken. Dens blanding av førsteklasses ingredienser skaper en unik, søtsalt og pikant smak. Ikke bare er smaken deilig, men rettene dine blir vakrere og mer glansfulle.
I tillegg til sitt primære bruksområde er Kikkoman Saus til Ris ypperlig for å tilføre et snev av sødme til pikante retter som supper og salater. Den er ideell for å karamellisere nøtter og gi kjøttretter et unikt preg. Dessuten gir den desserter en ekstra piff, spesielt i kombinasjon med sjokolade.