Kun i asiabutikker
Hvetemel, Rørsukker, Gjær, Salt.
Hvorfor velge dette produktet?
- Smak: nøytral
- Konsistens: luftig, lett, sprø
Kikkoman Panko er en ekte allrounder på storkjøkkenet. Ikke bare gir den frityrstekt mat en herlig sprø tekstur, men kan også brukes som jevning i et bredt utvalg retter.
Dette spesielle brødraspet er laget av en bestemt type loff som bakes uten skorpe, noe som gjør Kikkoman Panko lett og luftig. Den absorberer derfor mindre olje under steking, noe som gir den en lettere smak og sprøere tekstur.
Kikkoman Panko kan selvsagt brukes i tradisjonell japansk mat, som tonkatsu. Men den passer også bra hvis man vil ha en spesiell vri på paneringsrøren til klassisk schnitzel eller grønnsaker. Panko kan også brukes som jevning og til og med i søte retter. Kikkoman Panko sørger for kreativ inspirasjon på storkjøkkenet.