Produksjon

Kikkoman er verdens største produsent av naturlig bryggede soyasauser, og kan se tilbake på en mer enn 300 år lang virksomhetshistorikk. Den flytende soyasausen fremstilles i Nederland, og dehydreringen finner sted i Tyskland.

 

Produksjonsprosess

De fire naturlige ingrediensene – vann, soyabønner, hvete og bordsalt – blir omhyggelig utvalgt av Kikkoman. Gjennom tilsetning av vår egen startkultur startes gjæringsprosessen opp. Ingen kunstige tilsetninger benyttes i noen del av hele prosessen. Farge, smak, aromaer og den balansert munnfølelsen (Umami) er resultatet av en strengt kontrollert, flere måneder lang bryggeprosess.

Oppdag mer

Ta kontakt med oss!

Har du spørsmål om produktene våre, og om hvorvidt de er tilgjengelige, eller vil du bare finne ut mer om Kikkoman? Da er det bare å kontakte oss!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* obligatorisk

Vær oppmerksom på personvernerklæringen. Øvrig forretningsinformasjon finner du i vårt impressum.