Kategorier | Anvendelsesmuligheter | Resultater / fordeler |
Kjøtt / Fjørfe ferdig ferdigmat kjølt/frosset Kjøtt | Kjølt eller frosset kjøtt (bearbeidet eller dypfryst) | - Maillard-reaksjon, naturlig fargestoff
- holder kjøttet saftig og mørt
- understreker den kraftige kjøttsmaken
|
Kebab | - Maillard-reaksjon, naturlig bryggerihjelpemiddel
- understreker den kraftige kjøttsmaken
- karamellpreg sørger for grillaroma
|
Tørket oksekjøtt (Beef Jerky) | - sørger for en nøttebrun farge
- undertrykker uønsket lukt og fremhever behagelig duft
- særlig mangesidig for nye smakskreasjoner
|
Kjøttsuppe Kjøttbuljong | - forsterker smaken av kjøttbuljong
- optimerer smaksutviklingen
- smaker som etter småkoking i flere timer
- aromaforsterker for ekstra smakskomponenter
|
Kjøttboller Karbonadedeig | - Maillard-reaksjon
- understreker den kraftige kjøttsmaken
|
Skinker | - understreker den kraftige kjøttsmaken
- saltredusert alternativ
|
Fisk / Sjømat | Lakserogn | - undertrykker uønsket lukt
- avbalansert smak
- forlenger holdbarheten
|
Marinert laks | - undertrykker uønsket lukt
- avbalansert smak
- forlenger holdbarheten
|
Kjølt og frosset fisk/sjømat (krydret) | - undertrykker uønsket lukt
|
Asiatisk og andre lands kjøkken ferdigmat kjølt / frosset Kjøtt | Potetchips Krydderblanding for frosne potetchips | - saltredusert alternativ
- særlig mangesidig for nye smakskreasjoner
- smeltbar, understreker den fyldige smaken
|
Suppe Buljong | - optimerer smaksutviklingen
- smaker som etter småkoking i flere timer
- aromafremmer
|
Salatdressing | - eksotisk smak
- redusert syre
- redusert syre/bakteriostatiske egenskaper
|
BBQ-saus Biffsaus | - mangesidig, eksotisk smak
|
Dip for fjærferetter | |
Wok-saus | - eksotisk smak
- utvikler aromaer ved oppvarming
|