Produksjon

Kikkoman er verdens største produsent av naturlig bryggede soyasauser, og kan se tilbake på en mer enn 300 år lang virksomhetshistorikk. Den flytende soyasausen fremstilles i Nederland, og dehydreringen finner sted i Tyskland.

 

Produksjonsprosess

De fire naturlige ingrediensene – vann, soyabønner, hvete og bordsalt – blir omhyggelig utvalgt av Kikkoman. Gjennom tilsetning av vår egen startkultur startes gjæringsprosessen opp. Ingen kunstige tilsetninger benyttes i noen del av hele prosessen. Farge, smak, aromaer og den balansert munnfølelsen (Umami) er resultatet av en strengt kontrollert, flere måneder lang bryggeprosess.

Oppdag mer

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.