Kikkoman-Kvalitet

Hva er det som gjør Kikkoman-soyasausen så overlegen?

  1. Umami-rikdommen
    I løpet av den lange modningstiden skapes Umamismaken (herlige retter blir enda bedre med Umami), noe som sørger for den fyldige, enestående smaken av Kikkoman soyasaus.

  2. Høyere nitrogeninnhold
    Den intense, fløyelsmyke smaken av Kikkoman soyasaus oppstår av aminosyrer (nitrogeninnhold). Dette er saken: Jo høyere nitrogeninnhold, desto bedre kvalitet, og desto mer intensiv blir smaken.

  3. Høy tilgjengelighet
    Kikkoman produserer sine soyasauser i Nederland i hjertet av Europa, og sikrer dermed kortreist og høy tilgjengelighet.

  4. Funksjonelle fordeler
    Noen av de 300 aromakomponentene fungerer som smaksfremmere. Smaksfremmere forbinder seg med råvarene, skaper en egenaroma og beriker enhver matrett.

 


 

Japansk lov om Evaluering av Soyasaus

På det japanske markedet blir soyasauser klassifisert etter «Japanese Agricultural Standard (JAS)», avhengig av hvor mye nitrogen/protein sausene inneholder totalt. Denne klassifiseringen viser hvor mye Umami en soyasaus inneholder.

InnholdNitrogen totalt (vektandel)Protein (vektandel)
Spesielt høyt> 1,50> 9,38
Høyt> 1,35> 8,44
Standard> 1,20> 7,50

 

Ta en spesiell titt på Kikkoman-soyasausen:

Kikkoman-soyasaus inneholder 10 g protein per 100 ml. Dermed er den definitivt i kategorien «Spesielt høyt innhold».

 


 

Kikkoman Food Europe er sertifisert etter følgende standarder: