Bruksområder og fordeler

Bruksområder og fordeler

KategorierAnvendelsesmuligheterResultater / fordeler
Kjøtt / Fjørfe
ferdig
ferdigmat
kjølt/frosset
Kjøtt
Kjølt eller frosset kjøtt (bearbeidet eller dypfryst) 
  • Maillard-reaksjon, naturlig fargestoff
  • holder kjøttet saftig og mørt
  • understreker den kraftige kjøttsmaken
 
Kebab 
  • Maillard-reaksjon, naturlig bryggerihjelpemiddel
  • understreker den kraftige kjøttsmaken
  • karamellpreg sørger for grillaroma
 
Tørket oksekjøtt (Beef Jerky) 
  • sørger for en nøttebrun farge
  • undertrykker uønsket lukt og fremhever behagelig duft
  • særlig mangesidig for nye smakskreasjoner
 
Kjøttsuppe
Kjøttbuljong
 
  • forsterker smaken av kjøttbuljong
  • optimerer smaksutviklingen
  • smaker som etter småkoking i flere timer
  • aromaforsterker for ekstra smakskomponenter
 
Kjøttboller
Karbonadedeig
 
  • Maillard-reaksjon
  • understreker den kraftige kjøttsmaken
 
Skinker 
  • understreker den kraftige kjøttsmaken
  • saltredusert alternativ
 
Fisk / SjømatLakserogn 
  • undertrykker uønsket lukt
  • avbalansert smak
  • forlenger holdbarheten
 
Marinert laks 
  • undertrykker uønsket lukt
  • avbalansert smak
  • forlenger holdbarheten
 
Kjølt og frosset fisk/sjømat (krydret) 
  • undertrykker uønsket lukt
 
Asiatisk og andre
lands kjøkken 

ferdigmat
kjølt / frosset
Kjøtt
Potetchips
Krydderblanding for frosne potetchips
 
  • saltredusert alternativ
  • særlig mangesidig for nye smakskreasjoner
  • smeltbar, understreker den fyldige smaken
 
Suppe
Buljong
 
  • optimerer smaksutviklingen
  • smaker som etter småkoking i flere timer
  • aromafremmer
 
Salatdressing 
  • eksotisk smak
  • redusert syre
  • redusert syre/bakteriostatiske egenskaper
 
BBQ-saus
Biffsaus
 
  • mangesidig, eksotisk smak
 
Dip for fjærferetter 
  • eksotisk smak
 
Wok-saus 
  • eksotisk smak
  • utvikler aromaer ved oppvarming