Teriyaki-Saus med Ristet Sesam
Previous
Next
Tilgjengelige størrelser
250 ml flaske

Teriyaki-Saus med Ristet Sesam

For alle som er glad i teriyaki, og alle som liker en mild, nøtteaktig aroma, har vi nå også varianten Teriyaki-saus med ristet sesam i utvalget.

Den fascinerer med en naturlig nøttearoma, noe som gjør at den passer perfekt til både kjøtt, fugl, fisk og så å si alle typer grønnsaker. Og dessuten er den en perfekt dip! Basisen for vår Teriyaki-saus med ristet sesam er vår klassiker, den naturlig bryggede soyasausen – sammen med friske, ristede sesamfrø og andre utvalgte ingredienser. 

Begrepet Teriyaki er satt sammen av de japanske ordene «teri» (glans) og «yaki» (grille, langsteke). Japan har lange mattradisjoner med retter i Teriyaki-stil .

Fremgangsmåte:

Først legges sjømat, kjøtt eller grønnsaker ned i Teriyaki-marinaden, som deretter enten blir stekt, surret eller grillet. Klassiske Teriyaki-sauser har en sursøt smak, som gir maten i pannen, i ovnen eller på grillen en herlig smak. Teriyaki-sauser er også velegnede som krydder for ristede, gratinerte eller grillede retter fra hele verden.

Kikkomans Teriyaki-sauser er smaksrike ferdigmarinader av høy kvalitet. De finnes i forskjellige smaksretningerog også som en glutenfri variant. Kikkoman sine Teriyaki-sauser gjør det enkelt å gi marinerte eller grillede retter en fyldig smak.

Denne Kikkoman sausen er velegnet for veganere.

mer

Ingredienser

Soyasaus (Vann, Soyabønner, Hvete, Salt), Vann, Sukker, Sesamfrø (1,6%), Modifisert stivelse, Spriteddik, Hvitløkpulver, Svart pepper, Salt, Capsicumextract.

Næringsinnhold per 100 ml

Energi966 kJ / 231 kcal
Fett2,6 g
hvorav mettede fettsyrer0,6 g
Karbohydrat44 g
hvorav sukkerarter43 g
Protein4,8 g
Salt6,1 g

Visste du?

Intensiv på smak – dette er vår Teriyaki-saus med ristet sesam. Ofte er det nok med en sprut eller to i pannen eller kasserollen. Men du kan også godt forhåndsmarinere fugl i sausen! Du kommer til å oppleve at for eksempel et stekt kyllingbryst blir herlig saftig med en lett nøtteaktig smak.