
































Tilgjengelige størrelser
Teriyaki-Saus med Ristet Hvitløk
Teriyaki- og grilltilhengere vil elske vår Teriyaki-saus med ristet hvitløk!
Den tilfører alle kjøttretter, fiskeretter, fugl- og grønnsaksoppskrifter en frisk og god smak. De utvalgte ferske ingrediensene og hvitløken beriker smakfulle grill-, stekeovns- og panneretter, og smaker også herligsom en dipp. Som alle Kikkoman Teriyaki-sauser er også Teriyaki-sausen med ristet hvitløk basert på vår klassiker: den naturlig bryggede soyasausen.
Begrepet Teriyaki er satt sammen av de japanske ordene «teri» (glans) og «yaki» (grille, langsteke). Japan har lange mattradisjoner med retter i Teriyaki-stil .
Fremgangsmåte:
Først legges sjømat, kjøtt eller grønnsaker ned i Teriyaki-marinaden, som deretter enten blir stekt, surret eller grillet. Klassiske Teriyaki-sauser har en sursøt smak, som gir maten i pannen, i ovnen eller på grillen en herlig smak. Teriyaki-sauser er også velegnede som krydder for ristede, gratinerte eller grillede retter fra hele verden.
Kikkomans Teriyaki-sauser er smaksrike ferdigmarinader av høy kvalitet. De finnes i forskjellige smaksretningerog også som en glutenfri variant. Kikkoman sine Teriyaki-sauser gjør det enkelt å gi marinerte eller grillede retter en fyldig smak.
Denne Kikkoman sausen er velegnet for veganere.
Ingredienser
Soyasaus (Vann, Soyabønner, Hvete, Salt), Vann, Sukker, Vin (inneholder Svoveldioksid), Stekt hvitløkspulver (3,8%), (Hvitløk, Solsikkeolje), Spriteddik, Modifisert maisstivelse, Hakket hvitløk (1,4%), Salt.
Næringsinnhold
per 100 ml
Energi | 635 kJ / 152 kcal |
Fett | < 0,5 g |
hvorav mettede fettsyrer | 0 g |
Karbohydrat | 28 g |
hvorav sukkerarter | 23 g |
Protein | 5,2 g |
Salt | 7,3 g |
Visste du?
Bruk Teriyaki-saus med ristet hvitløk også som høyverdig ferdigmarinade – ideelt for stekt kylling, storfekjøtt, reker eller ribbekjøtt. Lar du det hele godgjøre seg i marinaden i 30 minutter før steking, blir rettene spesielt saftige. Teriyaki-sausens søte og pikante smak gjør til og med stekt ris til en sann eksplosjon av smaker. Et par sprut i pannen er nok!