




























Tilgjengelige størrelser
Teriyaki-Barbecuesauce med Honning
Alle som liker vår klassiske Teriyaki-marinade finner en ny venn i vår Teriyaki-barbecuesaus med honning.
I Japan brukes den vanligvis som en aromatisk marinade eller som en dip, fordi den gir rettene et fint søtlig preg og harmonerer spesielt godt med kjøtt, grønnsaker eller tofu. Sausen blir fremstilt på samme vis som vår naturlig bryggede soyasaus, av håndplukkede ingredienser som ingefær, hvitløk, løk og vin – spesielt raffinert med honning.
Begrepet Teriyaki er satt sammen av de japanske ordene «teri» (glans) og «yaki» (grille, langsteke).Japan har lange mattradisjoner med retter i Teriyaki-stil.
Fremgangsmåte:
Først legges sjømat, kjøtt eller grønnsaker ned i Teriyaki-marinaden, som deretter enten blir stekt, surret eller grillet. Klassiske Teriyaki-sauser har en sursøt smak, som gir maten i pannen, i ovnen eller på grillen en herlig smak.Teriyaki-sauser er også velegnede som krydder for ristede, gratinerte eller grillede retter fra hele verden.
Kikkomans Teriyaki-sauser er smaksrikeferdigmarinader av høy kvalitet. De finnes i forskjellige smaksretninger - og også som en glutenfri variant. Kikkoman sine Teriyaki sauser gjør det enkelt å gi marinerte eller grillede retter en fyldig smak.
Ingredienser
Soyasaus (Vann, Soyabønner, Hvete, Salt), Sukker, Vann, Vin (inneholder Svoveldioksid), Honning (6%), Melasse, Modifisert stivelse, Spriteddik, Løkpulver, Salt, gjærekstrakt, Hvitløkpulver, Ingefærpulver.
Næringsinnhold
per 100 ml
Energi | 958 kJ / 229 kcal |
Fett | 0 g |
hvorav mettede fettsyrer | 0 g |
Karbohydrat | 47 g |
hvorav sukkerarter | 42 g |
Protein | 5,0 g |
Salt | 6,8 g |
Visste du at?
Smør inn den nesten ferdiggrillede fisken med teriyaki-marinade, og legg fisken tilbake på grillen en liten stund. Deretter er det bare å nyte den gode Kikkoman teriyaki-finishen. Du kan også bruke vår Teriyaki-barbecuesaus med honning som en japan-inspirert dip.