Glutenfri Teriyaki-Marinade
Previous
Next
Tilgjengelige størrelser
250 ml flaske

Glutenfri Teriyaki-Marinade

glutenfri
glutenfri

Med vår glutenfrie teriyaki-marinade kan alle som liker soyasaus, men som ikke tåler gluten, likevel nyte kjøtt- og grønnsaksretter i umiskjennelig teriyaki-stil. Marinaden gjør seg godt på grillen og til å sette en spiss på stekt kjøtt. Denne sausen gir rettene en unik, inderlig smak.

Teriyaki er en japansk tilberedningsmetode for kjøtt og fisk. Her marineres alle ingrediensene før de grilles eller stekes, noe som gir maten en søtlig, pikant smak. Men teriyaki er ikke bare noe som er forbeholdt det japanske kjøkkenet. Sausen egner seg like godt til alle grillklassikere.

Dessuten passer den glutenfrie teriyaki-marinaden seg glimrende til ris, salat eller som en dipp.

Denne Kikkoman sausen er velegnet for veganere.

mer

Ingredienser

Glutenfri soyasaus (Vann, Soyabønner, Salt, Spriteddik), Vin (inneholder Svoveldioksid), Sukker, Vann, Spriteddik, Salt, Srydderekstrakter, Løkpulver, Hvitløkspulver.

Næringsinnhold per 100 ml

Energi430 kJ / 103 kcal
Fett0 g
hvorav mettede fettsyrer0 g
Karbohydrat14 g
hvorav sukkerarter14 g
Protein6,9 g
Salt11,5 g

Visste du?

Gluten er en proteinforbindelse, og for eksempel er grunnen til at deig blir klissete? Glutenet blir nemlig elastisk når det kommer i kontakt med væske. Glutenintoleranse rammer omtrent hvert 3000. menneske på verdenbasis, men regionale forskjeller kan forekomme.