
































Tilgjengelige størrelser
Glutenfri Teriyaki-Marinade
Med vår glutenfrie teriyaki-marinade kan alle som liker soyasaus, men som ikke tåler gluten, likevel nyte kjøtt- og grønnsaksretter i umiskjennelig teriyaki-stil. Marinaden gjør seg godt på grillen og til å sette en spiss på stekt kjøtt. Denne sausen gir rettene en unik, inderlig smak.
Teriyaki er en japansk tilberedningsmetode for kjøtt og fisk. Her marineres alle ingrediensene før de grilles eller stekes, noe som gir maten en søtlig, pikant smak. Men teriyaki er ikke bare noe som er forbeholdt det japanske kjøkkenet. Sausen egner seg like godt til alle grillklassikere.
Dessuten passer den glutenfrie teriyaki-marinaden seg glimrende til ris, salat eller som en dipp.
Denne Kikkoman sausen er velegnet for veganere.
Ingredienser
Glutenfri soyasaus (Vann, Soyabønner, Salt, Spriteddik), Vin (inneholder Svoveldioksid), Sukker, Vann, Spriteddik, Salt, Srydderekstrakter, Løkpulver, Hvitløkspulver.
Næringsinnhold
per 100 ml
Energi | 430 kJ / 103 kcal |
Fett | 0 g |
hvorav mettede fettsyrer | 0 g |
Karbohydrat | 14 g |
hvorav sukkerarter | 14 g |
Protein | 6,9 g |
Salt | 11,5 g |
Visste du?
Gluten er en proteinforbindelse, og for eksempel er grunnen til at deig blir klissete? Glutenet blir nemlig elastisk når det kommer i kontakt med væske. Glutenintoleranse rammer omtrent hvert 3000. menneske på verdenbasis, men regionale forskjeller kan forekomme.