
































Tilgjengelige størrelser
Glutenfri Tamari-Soyasaus
Her er gode nyheter for soyasaustilhengere med glutenintoleranse: Kikkoman naturlig bryggede soyasaus finnes også i en glutenfri versjon.
Naturlig brygget, glutenfri tamari-soyasaus kan du bruke istedenfor våre andre sauser ved alle anledninger. Fordi den er akkurat like allsidig som vår klassiske saus.
I likhet med den klassiske soyasausen vår, stammer også denne fra en helt naturlig bryggeprosess. Takket være den forbedrede oppskriften er den glutenfrie tamari-soyasausen ikke bare glutenfri, men også halal.
Dermed kan den uten betenkeligheter brukes også av mennesker som følger muslimske regler til matlaging, krydringeller foredling av maten. Se bare etter de sertifiserte glutenfri- og Halal-merkene på etiketten.
Denne soyasausen er offisielt tildelt V-etiketten for hele Europa av den uavhengige European Vegetarian Union (EVU) etter en streng test- og utvalgsprosess.
Ingredienser
Vann, Soyabønner, Salt, Spriteddik.
Næringsinnhold
per 100 ml
Energi | 240 kJ / 57 kcal |
Fett | 0 g |
hvorav mettede fettsyrer | 0 g |
Karbohydrat | 2,0 g |
hvorav sukkerarter | 0 g |
Protein | 10 g |
Salt | 16,4 g |
Visste du?
Søliaki er den medisinske betegnelse for en kronisk betennelse i tynntarmen, på grunn av en glutenintoleranse.
De som er berørte, må unngå gluten og dermed de fleste kornprodukter. I våre dager er det dessuten også mange mennesker som selv om de ikke lider av intoleranse, likevel foretrekker en glutenfri diett.