Yaki Onigiri

5 2 vurderinger
total tid 15 min.
5 min. tilberedningstid
10 min. koketid

Ingredienser

4 porsjoner
400 g
kokt ris
1 ss
ristet sesamfrø
 ½ ss
vegetabilsk olje
Noen dråper sesamolje

Ingredienser til sausen:

1 
eggeplomme
1 klype
sukker
Næringsinnhold (per porsjon): 796 kJ  /  119 kcal
4,8 g Fett
4,9 g Protein
31,1 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Ha ris, soyasaus og sesamfrø i en bolle og bland godt.

Steg 2

Pakk den krydrede risen inn i plastfolie og form det i trekanter (4 stykk).

Steg 3

Varm vegetabilsk olje og sesamolje opp i en belagt panne og stek den formede risen ved middels varme på begge sider.

Steg 4

Bland soyasaus, eggeplomme og sukker i en liten bolle. Pensle de stekte risstykkene med sausen på en side og brunstek til de er sprø. Snu risstykkene, pensle med resten av sausen og brunstek likeledes til de er sprø.

Steg 5

Anrett risstykkene på tallerkener og server med pickles etter ønske.

Oppskrifts-ID: 70

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Ha ris, soyasaus og sesamfrø i en bolle og bland godt.

Pakk den krydrede risen inn i plastfolie og form det i trekanter (4 stykk).

Varm vegetabilsk olje og sesamolje opp i en belagt panne og stek den formede risen ved middels varme på begge sider.

Bland soyasaus, eggeplomme og sukker i en liten bolle. Pensle de stekte risstykkene med sausen på en side og brunstek til de er sprø. Snu risstykkene, pensle med resten av sausen og brunstek likeledes til de er sprø.

Anrett risstykkene på tallerkener og server med pickles etter ønske.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04
05

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.