Yaki Onigiri
total tid
15 min.
5 min.
tilberedningstid
10 min.
koketid
Næringsinnhold (per porsjon):
796 kJ
/
119 kcal
4,8 g
Fett
4,9 g
Protein
31,1 g
Karbohydrater
Tilberedning
Steg 1
Ha ris, soyasaus og sesamfrø i en bolle og bland godt.
Steg 2
Pakk den krydrede risen inn i plastfolie og form det i trekanter (4 stykk).
Steg 3
Varm vegetabilsk olje og sesamolje opp i en belagt panne og stek den formede risen ved middels varme på begge sider.
Steg 4
Bland soyasaus, eggeplomme og sukker i en liten bolle. Pensle de stekte risstykkene med sausen på en side og brunstek til de er sprø. Snu risstykkene, pensle med resten av sausen og brunstek likeledes til de er sprø.
Steg 5
Anrett risstykkene på tallerkener og server med pickles etter ønske.
Oppskrifts-ID: 70
Oppskriften som PDF
Takk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer