Woket tynnribbe med nudler

total tid 35 min.
20 min. tilberedningstid
15 min. koketid

En rask og smakfull wok med tynnribbe og ramen-nudler.

Ingredienser

2 porsjoner
250 g
tynnribbe skåret i terninger
1 
rødløk i strimler
75 g
sukkererter i biter
 ½ bunt
finhakket bunt vårløk
1 
finhakket fedd hvitløk
15 g
finhakket fersk ingefær
1 
finhakket liten chili
200 g
kokte nudler
5 ss
olje til steking, f.eks. olivenolje eller rapsolje
 ½ 
Saften fra en halv appelsin

Til topping:

1 ss
appelsinskall
1 
finhakket vårløk
1 ss
ristede sesamfrø
175 g
kimchi
Næringsinnhold (per porsjon): 3637 kJ  /  867 kcal
48,8 g Fett
48,6 g Protein
54,3 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Kok opp vann i en wokpanne eller en stekepanne.

Steg 2

Tilsett tynnribben og kok i ca. 10 minutter. Legg kjøttet på kjøkkenpapir, og la vannet renne av.

Steg 3

Tørk av wokpannen og tilsett 1 ss olje. Stek kjøttet til det får en sprø stekeskorpe og sett til side.

Steg 4

Ha 1 ss olje i pannen. Tilsett rødløk og sukkererter, og stek raskt. Tilsett så vårløk, og la det surre i 1 minutt. Sett til side.

Steg 5

Tilsett hvitløk, ingefær og chili i pannen, og stek i resten av oljen. Ha så i tynnribben og grønnsakene.

Steg 6

Steg 7

Tilsett kokte nudler og stek kort. Topp retten med appelsinskall, vårløk og sesamfrø, og server gjerne med kimchi.

Tips

Det er viktig med høy temperatur når du tilbereder wok. Vær forsiktig når oljen er varm – fuktige ingredienser kan få oljen til å flamme opp.

Lag wok i porsjoner når du skal lage store mengder – da får du best resultat.

Oppskrifts-ID: 927

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Kok opp vann i en wokpanne eller en stekepanne.

Tilsett tynnribben og kok i ca. 10 minutter. Legg kjøttet på kjøkkenpapir, og la vannet renne av.

Tørk av wokpannen og tilsett 1 ss olje. Stek kjøttet til det får en sprø stekeskorpe og sett til side.

Ha 1 ss olje i pannen. Tilsett rødløk og sukkererter, og stek raskt. Tilsett så vårløk, og la det surre i 1 minutt. Sett til side.

Tilsett hvitløk, ingefær og chili i pannen, og stek i resten av oljen. Ha så i tynnribben og grønnsakene.

Tilsett kokte nudler og stek kort. Topp retten med appelsinskall, vårløk og sesamfrø, og server gjerne med kimchi.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04
05
06
07

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.