Wok med svineribbe og kimchi

total tid 60 min.
10 min. tilberedningstid
20 min. marineringstid
30 min. koketid

Ingredienser

2 porsjoner
200 g
tynt oppskåret svinebuk (eller løvbiff)
Salt, ferskkvernet pepper
1 
løk
80 g
spisskål (eller kinakål) (2-3 blad)
1 ss
sukker
1 ts
Worcester saus eller (østersaus)
2 ½ ss
hvite sesamfrø
1 ss
vegetabilsk olje
Næringsinnhold (per porsjon): 1760 kJ  /  423 kcal
30,8 g Fett
20,8 g Protein
11,4 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Skjær svinekjøttet i små biter og krydre med salt og pepper. 

Steg 2

Skrell løken og kutt den opp i tynne ringer på omtrent 8 mm. Vask spisskålen, klapp den tørr og kutt opp i biter på 3-4 cm. 

Steg 3

Blant svinekjøttet og løken med Kikkoman Kimchi Chili Sauce, sukker, Worcester saus og hvite sesamfrø og mariner i omtrent 20 minutter. 

Steg 4

Varm oljen i en stekepanne og stek blandingen av svinekjøtt og løk. Når svinekjøttet er stekt, tilsett spisskålen, frityrstek til den er myk og server. Ris passer perfekt til denne retten.

Oppskrifts-ID: 1023

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Skjær svinekjøttet i små biter og krydre med salt og pepper. 

Skrell løken og kutt den opp i tynne ringer på omtrent 8 mm. Vask spisskålen, klapp den tørr og kutt opp i biter på 3-4 cm. 

Blant svinekjøttet og løken med Kikkoman Kimchi Chili Sauce, sukker, Worcester saus og hvite sesamfrø og mariner i omtrent 20 minutter. 

Varm oljen i en stekepanne og stek blandingen av svinekjøtt og løk. Når svinekjøttet er stekt, tilsett spisskålen, frityrstek til den er myk og server. Ris passer perfekt til denne retten.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.