Søk
Filter
Vegansk galette med søt tamari-saus
Bookmark
260 av 323

Vegansk galette med søt tamari-saus

Vegansk galette med søt tamari-saus
Total tid 35 min
Forberedelsestid: 35 min
1624 kJ / 388 kcal
Fett: 14.8 g
Protein: 24 g
Karbohydrat: 38.2 g

Ingredienser for 4 porsjon(er)

Til tamari-sausen:

Til galettene:

Slik gjør du det

  1. Rør sammen potetmel med 4 ts vann for å lage tamari-sausen. Kok opp soyasaus, hvithvin, grønnsakskraft, maisoppkok og sukker. Tilsett potetmel og kok opp en gang til før du til slutt tilsetter sesamolje.
  2. For å lage gelattene starter du med å forvelle edamame og la de dryppe godt av. La maisen også dryppe godt av, og tørk av tofuen. Skrell og finriv ingefær. Bland tofu, ingefær, pankomel, potetmel, salt og sukker i en bolle. Tilsett edamame og mais og bland sammen.
  3. Varm opp olje i en stekepanne og stek gelattene på middels varme i ca. 4--5 minutter. Snu galettene med en stekespade og stek dem videre i ca. 3-4 minutter.
  4. Legg galettene på en tallerken, hell over tamari-sausen og server.
Total tid 35 min
Forberedelsestid: 35 min
1624 kJ / 388 kcal
Fett: 14.8 g
Protein: 24 g
Karbohydrat: 38.2 g

Ingredienser for 4 porsjon(er)

Til tamari-sausen:

Til galettene: