Udon-nudler

total tid 15 min.
5 min. tilberedningstid
10 min. koketid

Ingredienser

4 porsjoner
4 
pakker med ferske udon-nudler eller 250 g tørkede udon-nudler
1 liter
dashi (japansk buljong)
3 ss
mirin (søt risvin)
1 ts
sukker
2 ss
sesamolje
250 g
tofu
1 
finhakket purre
1 ss
sesamfrø
1 
flak nori (tang)

Tilberedning

Steg 1

Kok nudlene etter anvisning på pakken. Hell av vannet og legg nudlene i fire dype skåler.

Steg 2

Varm opp dashi, soyasaus, mirin, salt og sukker i en kjele og hell over nudlene. Drypp sesamolje over suppen og pynt med purre, sesamfrø og noriflak skåret i remser.

Oppskrifts-ID: 695

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Kok nudlene etter anvisning på pakken. Hell av vannet og legg nudlene i fire dype skåler.

Varm opp dashi, soyasaus, mirin, salt og sukker i en kjele og hell over nudlene. Drypp sesamolje over suppen og pynt med purre, sesamfrø og noriflak skåret i remser.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.