
Torsk med hvite bønner og Ponzu-saus

Ingredienser for 4 porsjon(er)
- 4 torskefileter
- 500 g ferske hvite bønner
- 500 g tomater
- 2 løk
- 2 hvitløksfedd
- 1 ts olivenolje
- 2 stilker timian
- 1 laurbærblad
- 4 ts Kikkoman Ponzu appelsin
Slik gjør du det
Legg torsken på et flatt fat, tilsett 2 ts Ponzu Orange og mariner i 30 minutter.
Skjær tomatene i fire og fjern stilken. Skrell løken og skjær den i skiver.
Legg bønnene sammen med de skrellede og delte hvitløkbåtene, timian og laurbærblad i en kasserolle. Fyll på vann til det dekker, og kok i 40 minutter ved middels varme.
Varm opp oljen i en panne, tilsett løkene og stek i 3 minutter. Tilsett tomatene la det småsurre i 20 minutter ved middels varme; rør om med jevne mellomrom. Tilsett bønner og 2 ts Ponzu Orange-saus, og kok i 40 minutter.
Når bønnene er møre, dunster du torsken i 7 til 8 minutter.
Ha bønner og saus i dype tallerkener og legg torsken oppå.
Brukte produkter i denne oppskriften
Ingredienser for 4 porsjon(er)
- 4 torskefileter
- 500 g ferske hvite bønner
- 500 g tomater
- 2 løk
- 2 hvitløksfedd
- 1 ts olivenolje
- 2 stilker timian
- 1 laurbærblad
- 4 ts Kikkoman Ponzu appelsin