Tomat-ponzu-dip

total tid 5 min.
5 min. tilberedningstid

Ingredienser

4 porsjoner
6 
datterini-tomater
25 g
tomatpuré
Næringsinnhold (per porsjon): 601 kJ  /  143 kcal
0,2 g Fett
4,2 g Protein
25,6 g Karbohydrater

Tilberedning

Vask tomatene og skjær dem i veldig små terninger. Bland tomatene med tomatpuréen og knus dem med en gaffel. Smak til med salt og pepper etter eget ønske.

Tips:

Denne dippen egner seg også utmerket som marinade for fisk- eller kjøttretter. 

Oppskrifts-ID: 473

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Vask tomatene og skjær dem i veldig små terninger. Bland tomatene med tomatpuréen og knus dem med en gaffel. Smak til med salt og pepper etter eget ønske.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.