Tofustek

total tid 40 min.

Ingredienser

4 porsjoner
250 g
tofu
10 g
ingefær, revet
1 
vårløk, hakket
Potetmel

Dipp:

1 ts
sesamolje
1 ts
limesaft
1 ts
epleeddik
1 ts
honning
Et par dråper TABASCO®
Olje til steking
Næringsinnhold (per porsjon): 815 kJ  /  194 kcal
12,0 g Fett
6,8 g Protein
15,6 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Tørk lett av tofuen og skjær den i ca. 1,5 cm tykke skiver. Riv fersk ingefær og skjær vårløk i tynne skiver.

Steg 2

Varm opp alle ingrediensene til dippen i en panne ved svak varme – ikke la det koke.

Steg 3

Vend tofuskiver i potetmelet og fritter i olje ved 170 °C. Alternativt kan du steke tofuen på begge sider i en panne  i 2-3 minutter, til den er gyllenbrun og sprø.

Steg 4

Server tofuen med varme grønnsaker eller salat og med dipp.

Oppskrifts-ID: 173

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Tørk lett av tofuen og skjær den i ca. 1,5 cm tykke skiver. Riv fersk ingefær og skjær vårløk i tynne skiver.

Varm opp alle ingrediensene til dippen i en panne ved svak varme – ikke la det koke.

Vend tofuskiver i potetmelet og fritter i olje ved 170 °C. Alternativt kan du steke tofuen på begge sider i en panne  i 2-3 minutter, til den er gyllenbrun og sprø.

Server tofuen med varme grønnsaker eller salat og med dipp.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.