Tofu nudelsuppe

total tid 60 min.
30 min. tilberedningstid
30 min. koketid

Ingredienser

4 porsjoner
150 g
shiitake-sopp
15 dl
vegan grønnsaksbuljong
20 g
tørkede kombualger
3 ss
riseddik
250 g
silketofu
1 ss
maismel
3 
hvitløkbåter
2 
håndfull fersk spinat
2 ss
sesamolje
200 g
ramennudler
75 g
soyabønnespirer
Næringsinnhold (per porsjon): 1699 kJ  /  406 kcal
13 g Fett
21,3 g Protein
45,4 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Rens soppen, kok opp buljongen, tilsett sopp og kombu og la det småkoke under lokk i ca. 15 minutter. La det trekke i ca. 30 til ved romtemperatur. Fjern sopp og kombu, sett soppen til side.

Steg 2

Kutt tofuen i terninger og vend dem i mel. Skrell og press hvitløken, vask spinaten grundig og tørk den i slynge. Varm opp olje i en panne, stek tofuen gyllenbrun over det hele i den og ta den ut. Stek hvitløken og spinaten i stekesjyen i 2–3 minutter, tilsett teriyaki-saus og rør den forsiktig inn.

Steg 3

Kok nudlene som angitt på pakken. Vask spirene grundig. Anrett nudler, sopp, tofu, spinat og spirer i skåler, kok opp buljongen på ny, hell den i skålene og server tofu nudelsuppe.

Oppskrifts-ID: 158

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Rens soppen, kok opp buljongen, tilsett sopp og kombu og la det småkoke under lokk i ca. 15 minutter. La det trekke i ca. 30 til ved romtemperatur. Fjern sopp og kombu, sett soppen til side.

Kutt tofuen i terninger og vend dem i mel. Skrell og press hvitløken, vask spinaten grundig og tørk den i slynge. Varm opp olje i en panne, stek tofuen gyllenbrun over det hele i den og ta den ut. Stek hvitløken og spinaten i stekesjyen i 2–3 minutter, tilsett teriyaki-saus og rør den forsiktig inn.

Kok nudlene som angitt på pakken. Vask spirene grundig. Anrett nudler, sopp, tofu, spinat og spirer i skåler, kok opp buljongen på ny, hell den i skålene og server tofu nudelsuppe.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.