Søk
Filter
Tofu nudelsuppe
Bookmark
126 av 243

recipe of the week

Tofu nudelsuppe

Tofu nudelsuppe
Total tid 60 min
Forberedelsestid: 60 min
Nutrition facts (per portion): 1699 kJ / 406 kcal
Fett: 13 g
Protein: 21.3 g
Carbs: 45.4 g

Ingredienser for 4 porsjon(er)

Slik gjør du det

Rens soppen, kok opp buljongen, tilsett sopp og kombu og la det småkoke under lokk i ca. 15 minutter. La det trekke i ca. 30 til ved romtemperatur. Fjern sopp og kombu, sett soppen til side.

Kutt tofuen i terninger og vend dem i mel. Skrell og press hvitløken, vask spinaten grundig og tørk den i slynge. Varm opp olje i en panne, stek tofuen gyllenbrun over det hele i den og ta den ut. Stek hvitløken og spinaten i stekesjyen i 2–3 minutter, tilsett teriyaki-saus og rør den forsiktig inn.

Kok nudlene som angitt på pakken. Vask spirene grundig. Anrett nudler, sopp, tofu, spinat og spirer i skåler, kok opp buljongen på ny, hell den i skålene og server tofu nudelsuppe.

Brukte produkter i denne oppskriften

Total tid 60 min
Forberedelsestid: 60 min
Nutrition facts (per portion): 1699 kJ / 406 kcal
Fett: 13 g
Protein: 21.3 g
Carbs: 45.4 g

Ingredienser for 4 porsjon(er)