Søk
Filter
Thai tofu og kimchi nuddelsuppe
Bookmark
71 av 429

Thai tofu og kimchi nuddelsuppe

Denne enkle oppskriften for Thai-style tofusuppe gir en spicy punch med grønn curry pasta, chili og spicy kimchi. Nudlene gjør den ekstra mettende og god. Prøv den for en sunn, næringsrik lunsj. Egnet for vegetarianere.

Thai tofu og kimchi nuddelsuppe
Total tid 25 min
Forberedelsestid: 10 min
Matlagingstid 15 min
2535 kJ / 606 kcal
Fett: 33 g
Protein: 20,8 g
Karbohydrat: 60 g

Ingredienser for 2 porsjon(er)

  • 180 g røkt tofu
  • 1 ss Kikkoman ristet sesamolje
  • 1 ts Thai green curry pasta
  • 1 ss ferskhakket chillipepper
  • 1/2 ts hakket ingefør
  • 50 g squash
  • 30 g bambuskudd
  • 400 ml grønnsaksbuljong
  • 200 ml kokosmelk
  • 1 ss Kikkoman naturlig brygget soyasaus (eller Kikkoman Ponzu)
  • 2 ss fersk koriander
  • 1 ss hakket sitrongress (eller sitronskall)

Til servering:

Slik gjør du det

  1. Skjær opp tofuen og stek den i en gryte med sesamolje, curry pasta, chilli og ingefær. Når tofuen er brunet, tilsett grønnsakene, buljongen og kokosmelken. Tilsett Kikkoman soyasaus, koriander og sitrongress. La koke i 15 minutter.
  2. Kok opp risnudlene som anvist på pakken.
  3. Server suppen med nudler, Kikkoman Kimchi Sauce og fersk koriander.
Total tid 25 min
Forberedelsestid: 10 min
Matlagingstid 15 min
2535 kJ / 606 kcal
Fett: 33 g
Protein: 20,8 g
Karbohydrat: 60 g

Ingredienser for 2 porsjon(er)

  • 180 g røkt tofu
  • 1 ss Kikkoman ristet sesamolje
  • 1 ts Thai green curry pasta
  • 1 ss ferskhakket chillipepper
  • 1/2 ts hakket ingefør
  • 50 g squash
  • 30 g bambuskudd
  • 400 ml grønnsaksbuljong
  • 200 ml kokosmelk
  • 1 ss Kikkoman naturlig brygget soyasaus (eller Kikkoman Ponzu)
  • 2 ss fersk koriander
  • 1 ss hakket sitrongress (eller sitronskall)

Til servering: