Thai tofu og kimchi nuddelsuppe

total tid 25 min.
10 min. tilberedningstid
15 min. koketid

Denne enkle oppskriften for Thai-style tofusuppe gir en spicy punch med grønn curry pasta, chili og spicy kimchi. Nudlene gjør den ekstra mettende og god. Prøv den for en sunn, næringsrik lunsj. Egnet for vegetarianere.

Ingredienser

2 porsjoner
180 g
røkt tofu
1 ts
Thai green curry pasta
1 ts
ferskhakket chillipepper
 ½ ts
hakket ingefør
50 g
squash
30 g
bambuskudd
4 dl
grønnsaksbuljong
2 dl
kokosmelk
2 ss
fersk koriander
1 ss
hakket sitrongress (eller sitronskall)

Til servering

100 g
risnudler
Fersk koriander
Næringsinnhold (per porsjon): 2535 kJ  /  606 kcal
33 g Fett
20,8 g Protein
60 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Skjær opp tofuen og stek den i en gryte med sesamolje, curry pasta, chilli og ingefær. Når tofuen er brunet, tilsett grønnsakene, buljongen og kokosmelken. Tilsett Kikkoman soyasaus, koriander og sitrongress. La koke i 15 minutter.

Steg 2

Kok opp risnudlene som anvist på pakken.

Steg 3

Server suppen med nudler, Kikkoman Kimchi Sauce og fersk koriander.

Oppskrifts-ID: 1043

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Skjær opp tofuen og stek den i en gryte med sesamolje, curry pasta, chilli og ingefær. Når tofuen er brunet, tilsett grønnsakene, buljongen og kokosmelken. Tilsett Kikkoman soyasaus, koriander og sitrongress. La koke i 15 minutter.

Kok opp risnudlene som anvist på pakken.

Server suppen med nudler, Kikkoman Kimchi Sauce og fersk koriander.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.