Teriyaki stir fry

total tid 25 min.
10 min. tilberedningstid
15 min. koketid

Ingredienser

4 porsjoner
250 g
kylling
1 ss
maismel
4 
gulrøtter kuttet i staver
2 
hvitløksfedd
1 ss
finrevet ingefærrot
1 
liten aubergine, kuttet i staver
 ½ 
brokkoli
100 ml
stock
1 dl
grønnsak- eller kjøttbuljong
Frisk koriander til pynt
Kokt ris

Tilberedning

Steg 1

Skjær kyllingen i strimler og vend de i maismelet. Varm opp en wok- eller stekepanne med litt vegetabilsk olje. Stek kjøttet til det har fått farge. Ta kjøttet ut av pannen.

Steg 2

Kok risen etter anvisningen på pakken.

Steg 3

Kutt alle grønnsakene, hell litt vegetabilsk olje i pannen og start med å steke gulrøtter og aubergine med hvitløk og ingefær i rundt to minutter. Tilsett brokkoli og den stekte kyllingen. Tilsett Kikkoman Teriyaki-saus og buljong og la det koke i 3-4 minutter. Smak til med Kikkoman Soyasaus. Dryss over finhakket koriander og server med ris.

Oppskrifts-ID: 694

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Skjær kyllingen i strimler og vend de i maismelet. Varm opp en wok- eller stekepanne med litt vegetabilsk olje. Stek kjøttet til det har fått farge. Ta kjøttet ut av pannen.

Kok risen etter anvisningen på pakken.

Kutt alle grønnsakene, hell litt vegetabilsk olje i pannen og start med å steke gulrøtter og aubergine med hvitløk og ingefær i rundt to minutter. Tilsett brokkoli og den stekte kyllingen. Tilsett Kikkoman Teriyaki-saus og buljong og la det koke i 3-4 minutter. Smak til med Kikkoman Soyasaus. Dryss over finhakket koriander og server med ris.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.