Teriyaki-kylling i form

total tid 70 min.
10 min. tilberedningstid
60 min. koketid

Ingredienser

4 porsjoner
4 
store kyllinglår med skinn
3 
mellomstore søtpoteter
2 ss
olje
2 
rødløk
1 
rød paprika
1 
gul paprika
200 g
brokkoli
Næringsinnhold (per porsjon): 2133 kJ  /  508 kcal
23 g Fett
29,6 g Protein
45,9 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Forvarm stekeovnen til 220 °C.

Steg 2

Tørk kyllinglårene med kjøkkenpapir.

Steg 3

Del søtpotetene i biter og legg dem i en ildfast form sammen med kyllinglårene. Fordel  teriyaki-marinade og olje over, og stek i 30 minutter.

Steg 4

Grovhakk rødløk, paprika og brokkoli, og tilsett i formen. Bland alt sammen inn i sausen og stek videre i 20 minutter til.

Steg 5

Del opp brokkolien og tilsett den. La det steke ferdig i 15 minutter til.

Oppskrifts-ID: 430

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Forvarm stekeovnen til 220 °C.

Tørk kyllinglårene med kjøkkenpapir.

Del søtpotetene i biter og legg dem i en ildfast form sammen med kyllinglårene. Fordel  teriyaki-marinade og olje over, og stek i 30 minutter.

Grovhakk rødløk, paprika og brokkoli, og tilsett i formen. Bland alt sammen inn i sausen og stek videre i 20 minutter til.

Del opp brokkolien og tilsett den. La det steke ferdig i 15 minutter til.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04
05

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.