Søk
Filter
Teriyaki and
Bookmark
242 av 278

Teriyaki and

Teriyaki and
Total tid 30 min
Forberedelsestid: 30 min
976 kJ / 232 kcal
Fett: 9 g
Protein: 26 g
Karbohydrat: 10 g

Ingredienser for 4 porsjon(er)

Slik gjør du det

  1. Mariner andekjøtt i ca. 20 minutter i teriyakisaus med ristet hvitløk. Stek det på begge sider i en stekepanne med olje på sterk varme og la det deretter steke ferdig i stekeovnen på 180 grader i ca. 7 minutter.
  2. Rør i mellomtiden stekekraften ut med appelsinjuice og det som er igjen av teriyakisausen som du brukte for å marinere anden. Tilsett sukker og sennep og la det koke inn.
  3. Rens, vask grønnsaker og skjær i fine strimler.
  4. Anrett teriyaki-anden dekorativt på en tallerken, hell over appelsinsausen (fra steg 2) og dander med grønnsaksstrimler.

Tips: Denne retten egner seg godt som forrett, eller som en hovedrett sammen med tilbehør (f.eks. poteter, ris).

Brukte produkter i denne oppskriften

Total tid 30 min
Forberedelsestid: 30 min
976 kJ / 232 kcal
Fett: 9 g
Protein: 26 g
Karbohydrat: 10 g

Ingredienser for 4 porsjon(er)