Tamago Sushi

total tid 20 min.
5 min. tilberedningstid
15 min. koketid

Slik lager du Tamago sushi med fylt omelett.

Ingredienser

5 porsjoner
3 
egg
15 g
sukker
30 g
vann

Eller med Kikkoman ris-saus

3 
egg
5 g
sukker
20 g
vann
Litt olje til pannen
25 g
kokt sushiris*

Til servering:

Rucola
Næringsinnhold (per porsjon): 401 kJ  /  96 kcal
5,7 g Fett
5,4 g Protein
5,7 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Pisk egg med sukker, Kikkoman soyasaus og vann.

Steg 2

Hell en 1/3-del i en lett smurt panne og stek forsiktig til den har stivnet på den ene siden.

Steg 3

Brett høyre og venstre side inn i midten, snu toppsiden halvveis ned og snu igjen for å danne en rulleform.

Steg 4

Skyv rullen til kanten av pannen og hell den andre porsjonen egg i pannen.

Steg 5

Stek på den ene siden som før til den stivner, plasser deretter rullen til toppen av omeletten og brett denne rundt rullen for å legge til et ekstra lag.

Steg 6

Gjenta prosessen med den tredje porsjonen med egg.

Steg 7

Legg den ferdige rullen på kjøkkenpapir og form den ved hjelp av sushimatten; la dem avkjøles og rull dem ut av matten.

Steg 8

Skjær av endene på rullen i tynne skiver og skjær den resterende rullen i 5 biter.

Steg 9

Skjær en liten lomme i toppen av hvert stykke (1/2 cm dyp) og fyll hver lomme med 5 g sushiris.

Steg 10

Garner tamago på et fat med rucola og server med Kikkoman soyasaus.

Tip

Når du koker ris, bruk forholdet ris: vann = 1 : 1. Det brukes mindre vann når du tilbereder sushiris enn når du tilbereder konvensjonell ris.

*Sushiris (omtrent. 1 kg kokt sushiris)

  • 450 g (5,4 dl) japansk ris
  • 4,5 dl vann

Kok ris først og krydre deretter med

eller eventuelt:

  • 0,7 dl risedikk
  • 30 g sukker
  • 15 g salt

Oppskrifts-ID: 946

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Pisk egg med sukker, Kikkoman soyasaus og vann.

Hell en 1/3-del i en lett smurt panne og stek forsiktig til den har stivnet på den ene siden.

Brett høyre og venstre side inn i midten, snu toppsiden halvveis ned og snu igjen for å danne en rulleform.

Skyv rullen til kanten av pannen og hell den andre porsjonen egg i pannen.

Stek på den ene siden som før til den stivner, plasser deretter rullen til toppen av omeletten og brett denne rundt rullen for å legge til et ekstra lag.

Gjenta prosessen med den tredje porsjonen med egg.

Legg den ferdige rullen på kjøkkenpapir og form den ved hjelp av sushimatten; la dem avkjøles og rull dem ut av matten.

Skjær av endene på rullen i tynne skiver og skjær den resterende rullen i 5 biter.

Skjær en liten lomme i toppen av hvert stykke (1/2 cm dyp) og fyll hver lomme med 5 g sushiris.

Garner tamago på et fat med rucola og server med Kikkoman soyasaus.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04
05
06
07
08
09
10

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.