Tacos med fritert avokado og pokerødkål
Søk
Filter
Tacos med fritert avokado og pokerødkål
Bookmark
243 av 323

Tacos med fritert avokado og pokerødkål

Tacos med fritert avokado og pokerødkål
Total tid 30 min
Forberedelsestid: 30 min
550 kJ / 131 kcal
Fett: 4.1 g
Protein: 3.2 g
Karbohydrat: 18.35 g

Ingredienser for 16 porsjon(er)

Til fritert avokado:

Til tomatillosalsaen:

Dessuten:

  • 1/4 rødkål
  • 50 ml Kikkoman Poke Sauce
  • 1–2 chilibelger
  • 16 små maistortillalefser
  • noen korianderblad

Slik gjør du det

Del avokadoene i to, fjern kjerne og skall og del hver halve avokado i fire. Krydre melet med salt og pepper. Pisk kikertvannet til det skummer. Vend først avokadoene i mel, deretter i kikertskum og til slutt i pankomel. Varm opp vegetabilsk olje til ca. 180 °C, friter avokadoene i den i 3–4 minutter og la dem dryppe av seg på et kjøkkenhåndkle.

La tomatillosene dryppe av seg til tomatillosalsaen og grovhakk dem. Skrell hvitløken og press den. Rør tomatillosene sammen med hvitløk, soyasaus, olivenolje og limesaft.

Fjern de ytterste bladene og stilken på kålen, skjær kålen i fine strimler og bland dem med pokesaus. Rens og vask chilien og skjær den i tynne ringer. Varm opp tortillalefsene som anvist på pakken, fyll dem med avokadoer, pokekål, chilier og koriander og server med tomatillosalsa. 

Total tid 30 min
Forberedelsestid: 30 min
550 kJ / 131 kcal
Fett: 4.1 g
Protein: 3.2 g
Karbohydrat: 18.35 g

Ingredienser for 16 porsjon(er)

Til fritert avokado:

Til tomatillosalsaen:

Dessuten:

  • 1/4 rødkål
  • 50 ml Kikkoman Poke Sauce
  • 1–2 chilibelger
  • 16 små maistortillalefser
  • noen korianderblad