Tabbouleh-salat med urter, tomater og paprika

total tid 25 min.
25 min. tilberedningstid

Denne veganske urtesalaten med bulgurhvete vekkes til live med en pikant ponzudressing.

Ingredienser

4 porsjoner
200 g
bulgur
1 
stor rød paprika
1 
tomat
1 bunt
persille
2 
kvister med frisk mynte

Dressing:

2 ss
olivenolje
1 ss
nykvernet pepper
Næringsinnhold (per porsjon): 1077 kJ  /  257 kcal

Tilberedning

Steg 1

Skyll bulguren med kaldt vann i en sil. Ha den deretter i en kjele, hell i 250 ml vann og kok i 15 minutter over lav varme til vannet er absorbert.

Steg 2

I mellomtiden kutter du paprika og tomat, og finhakker persille og mynte. Bland olivenoljen sammen med pepper og Kikkoman Ponzu Sitron.

Steg 3

Bland den avkjølte bulguren med urter og grønnsaker, og smak til med dressingen. Salaten kan serveres både lun og kald.

Oppskrifts-ID: 876

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Skyll bulguren med kaldt vann i en sil. Ha den deretter i en kjele, hell i 250 ml vann og kok i 15 minutter over lav varme til vannet er absorbert.

I mellomtiden kutter du paprika og tomat, og finhakker persille og mynte. Bland olivenoljen sammen med pepper og Kikkoman Ponzu Sitron.

Bland den avkjølte bulguren med urter og grønnsaker, og smak til med dressingen. Salaten kan serveres både lun og kald.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.