Søk
Filter
Svinekoteletter marinert i ponzu-saus
Bookmark
169 av 203

Svinekoteletter marinert i ponzu-saus

Ingredienser for 4 porsjoner

  • svinekoteletter
  • en klype salt
  • nymalen sort pepper
  • 150–200 ml Kikkoman Ponzu sitron soyasaus
  • 4 ts smør
  • 500 g små poteter
  • 2 paprika, skåret i brede biter
  • brokkoli
  • sesamfrø

Slik gjør du det

Krydre svinekotelettene med salt og pepper og stek dem i en varm stekepanne på begge sider til de er brune, men ennå ikke gjennomstekte. Legg kotelettene i en gratengform, hell  Kikkoman Ponzu sitron soyasaus over kjøttet og legg 1 ts smør på hver kotelett. Legg de små potetene og paprikabitene i gratengformen, dekk formen med folie eller et lokk og skyv den i stekeovnen. Stek denne retten ved 120˚C omtrent  2 timer eller til kjøttet er blitt mørt og mykt.

Server kotelettene og grønnsakene i gratengformen sammen med kokt brokkoli og strø sesamfrø over.

Brukte produkter i denne oppskriften

Ingredienser for 4 porsjoner

  • svinekoteletter
  • en klype salt
  • nymalen sort pepper
  • 150–200 ml Kikkoman Ponzu sitron soyasaus
  • 4 ts smør
  • 500 g små poteter
  • 2 paprika, skåret i brede biter
  • brokkoli
  • sesamfrø