Sushi-kake med roastbiff og avokado

total tid 25 min.
25 min. tilberedningstid

til 1 brødform, ca. 15x8x5 cm

Ingredienser

1 porsjoner
200 g
kokt sushiris
 ½ 
avokado
20 
agurk (uten kjerner)
1 ss
majones
50 g
roastbiff i skiver
 ½ 
nori-blad
2 
1 hver av rød og gul daddeltomat
Litt hagekarse

Til eggerøren

1 
ferskt egg
2 klype
sukker
1 klype
salt
Litt matolje

Til pepperrotkremen

1 ts
pepperrot (glass)
1 ss
naturell smøreost
Næringsinnhold (per porsjon): 959 kJ  /  229 kcal
14,3 g Fett
7 g Protein
17,1 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Til eggerøren; Rør egg, sukker og salt godt sammen. Gni inn en non-stick panne med et stykke kjøkkenpapir med olje. Hell eggerøren i den kalde pannen og stek på middels varme (slik at den ikke blir brent) til den er ferdig. Del opp eggerøren i små biter.

Steg 2

Skjær avokado- og agurk i små terninger og bland med majonesen. Skjær roastbiffen i små biter.

Steg 3

Til pepperrotkremen; Bland pepperrot og naturell smøreost godt og hell i en liten sprøytepose.

Steg 4

Avslutningsvis; Kle brødformen med plastfolie og fordel roastbiffen på bunnen. Fyll på med avokado- og agurkmajones. Fordel halvparten av sushirisen på toppen. Legg først nori-arket og deretter eggerøre på toppen og dekk med resterende sushiris.

Steg 5

Dekk til med plastfolie og trykk forsiktig ned slik at det ikke blir noen hull. Vask tomatene og skjær dem i skiver.

Steg 6

Til serveringen; Ta av plastfolien, legg en tallerken over og vend sushikaken. Fjern den resterende plastfolien og tilsett litt teriyakisaus over roastbiffen. Pynt sushikaken med pepperrotkremen jevnt fordelt på 4 steder, pynt med tomatskivene og spirer og server. Server sushi-kaken med soyasaus og nyt resultatet.

Oppskrifts-ID: 44

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Til eggerøren; Rør egg, sukker og salt godt sammen. Gni inn en non-stick panne med et stykke kjøkkenpapir med olje. Hell eggerøren i den kalde pannen og stek på middels varme (slik at den ikke blir brent) til den er ferdig. Del opp eggerøren i små biter.

Skjær avokado- og agurk i små terninger og bland med majonesen. Skjær roastbiffen i små biter.

Til pepperrotkremen; Bland pepperrot og naturell smøreost godt og hell i en liten sprøytepose.

Avslutningsvis; Kle brødformen med plastfolie og fordel roastbiffen på bunnen. Fyll på med avokado- og agurkmajones. Fordel halvparten av sushirisen på toppen. Legg først nori-arket og deretter eggerøre på toppen og dekk med resterende sushiris.

Dekk til med plastfolie og trykk forsiktig ned slik at det ikke blir noen hull. Vask tomatene og skjær dem i skiver.

Til serveringen; Ta av plastfolien, legg en tallerken over og vend sushikaken. Fjern den resterende plastfolien og tilsett litt teriyakisaus over roastbiffen. Pynt sushikaken med pepperrotkremen jevnt fordelt på 4 steder, pynt med tomatskivene og spirer og server. Server sushi-kaken med soyasaus og nyt resultatet.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04
05
06

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.