
Sushi-kake med roastbiff og avokado

Ingredienser for 1 porsjon(er)
- 200 g kokt sushiris
- ½ avokado
- 20 g agurk (uten kjerner)
- 1 ss majones
- 50 g roastbiff i skiver
- ½ nori-blad
- 1 hver av rød og gul daddeltomat
- Litt hagekarse
Til eggerøren:
- 1 ferskt egg
- 2 klyper sukker
- 1 klype salt
- Litt matolje
Til pepperrotkremen:
- 1 ts pepperrot (glass)
- 1 ss naturell smøreost
Slik gjør du det
til 1 brødform, ca. 15x8x5 cm
- Til eggerøren; Rør egg, sukker og salt godt sammen. Gni inn en non-stick panne med et stykke kjøkkenpapir med olje. Hell eggerøren i den kalde pannen og stek på middels varme (slik at den ikke blir brent) til den er ferdig. Del opp eggerøren i små biter.
- Skjær avokado- og agurk i små terninger og bland med majonesen. Skjær roastbiffen i små biter.
- Til pepperrotkremen; Bland pepperrot og naturell smøreost godt og hell i en liten sprøytepose.
- Avslutningsvis; Kle brødformen med plastfolie og fordel roastbiffen på bunnen. Fyll på med avokado- og agurkmajones. Fordel halvparten av sushirisen på toppen. Legg først nori-arket og deretter eggerøre på toppen og dekk med resterende sushiris.
- Dekk til med plastfolie og trykk forsiktig ned slik at det ikke blir noen hull. Vask tomatene og skjær dem i skiver.
- Til serveringen; Ta av plastfolien, legg en tallerken over og vend sushikaken. Fjern den resterende plastfolien og tilsett litt teriyakisaus over roastbiffen. Pynt sushikaken med pepperrotkremen jevnt fordelt på 4 steder, pynt med tomatskivene og spirer og server. Server sushi-kaken med soyasaus og nyt resultatet.
Brukte produkter i denne oppskriften
Ingredienser for 1 porsjon(er)
- 200 g kokt sushiris
- ½ avokado
- 20 g agurk (uten kjerner)
- 1 ss majones
- 50 g roastbiff i skiver
- ½ nori-blad
- 1 hver av rød og gul daddeltomat
- Litt hagekarse
Til eggerøren:
- 1 ferskt egg
- 2 klyper sukker
- 1 klype salt
- Litt matolje
Til pepperrotkremen:
- 1 ts pepperrot (glass)
- 1 ss naturell smøreost