Sushi-kake med roastbiff og avokado
Søk
Filter
Sushi-kake med roastbiff og avokado
Bookmark
265 av 278

Sushi-kake med roastbiff og avokado

Sushi-kake med roastbiff og avokado
Total tid 25 min
Forberedelsestid: 25 min
959 kJ / 229 kcal
Fett: 14.3 g
Protein: 7 g
Karbohydrat: 17.1 g

Ingredienser for 1 porsjon(er)

  • 200 g kokt sushiris
  • ½ avokado
  • 20 g agurk (uten kjerner)
  • 1 ss majones
  • 50 g roastbiff i skiver
  • ½ nori-blad
  • 1 hver av rød og gul daddeltomat
  • Litt hagekarse

Til eggerøren:

  • 1 ferskt egg
  • 2 klyper sukker
  • 1 klype salt
  • Litt matolje

Til pepperrotkremen:

  • 1 ts pepperrot (glass)
  • 1 ss naturell smøreost

2 ss Kikkoman Teriyaki-barbecuesauce med honning

Slik gjør du det

til 1 brødform, ca. 15x8x5 cm

  1. Til eggerøren; Rør egg, sukker og salt godt sammen. Gni inn en non-stick panne med et stykke kjøkkenpapir med olje. Hell eggerøren i den kalde pannen og stek på middels varme (slik at den ikke blir brent) til den er ferdig. Del opp eggerøren i små biter.
  2. Skjær avokado- og agurk i små terninger og bland med majonesen. Skjær roastbiffen i små biter.
  3. Til pepperrotkremen; Bland pepperrot og naturell smøreost godt og hell i en liten sprøytepose.
  4. Avslutningsvis; Kle brødformen med plastfolie og fordel roastbiffen på bunnen. Fyll på med avokado- og agurkmajones. Fordel halvparten av sushirisen på toppen. Legg først nori-arket og deretter eggerøre på toppen og dekk med resterende sushiris.
  5. Dekk til med plastfolie og trykk forsiktig ned slik at det ikke blir noen hull. Vask tomatene og skjær dem i skiver.
  6. Til serveringen; Ta av plastfolien, legg en tallerken over og vend sushikaken. Fjern den resterende plastfolien og tilsett litt teriyakisaus over roastbiffen. Pynt sushikaken med pepperrotkremen jevnt fordelt på 4 steder, pynt med tomatskivene og spirer og server. Server sushi-kaken med soyasaus og nyt resultatet.

Brukte produkter i denne oppskriften

Total tid 25 min
Forberedelsestid: 25 min
959 kJ / 229 kcal
Fett: 14.3 g
Protein: 7 g
Karbohydrat: 17.1 g

Ingredienser for 1 porsjon(er)

  • 200 g kokt sushiris
  • ½ avokado
  • 20 g agurk (uten kjerner)
  • 1 ss majones
  • 50 g roastbiff i skiver
  • ½ nori-blad
  • 1 hver av rød og gul daddeltomat
  • Litt hagekarse

Til eggerøren:

  • 1 ferskt egg
  • 2 klyper sukker
  • 1 klype salt
  • Litt matolje

Til pepperrotkremen:

  • 1 ts pepperrot (glass)
  • 1 ss naturell smøreost

2 ss Kikkoman Teriyaki-barbecuesauce med honning