Sunn grønnkålsalat med chili og mandler

total tid 12 min.
10 min. tilberedningstid
2 min. koketid

Denne vegetariske grønnkålsalaten med paprika og agurk servert med soya- og honningdressing er veldig enkel å lage og svært næringsrik! Fersk chili i skiver gir salaten et spicy kick.

Ingredienser

2 porsjoner
100 g
grønnkål
1 
rød paprika
1 
chilipepper
1 
grønn agurk
3 ss
mandelflak

Dressing

3 ss
olivenolje
1 ss
vineddik
1 ss
flytende honning
2 
fedd hvitløk knust i hvitløkspresse
1 ss
chiliflak
en klype pepper
Næringsinnhold (per porsjon): 1352 kJ  /  323 kcal
23,5 g Fett
8,2 g Protein
18 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Skjær den rensede grønnkålen i små biter. Skjær paprikaen i tynne skiver, skjær agurken i staver, og skjær chilien i skiver. Bland alle grønnsakene i en bolle.

Steg 2

Rist mandelflakene i en tørr panne og ha dem sammen med grønnsakene.

Steg 3

Ha alle ingrediensene til dressingen i en liten beholder med lokk. Skru på lokket og rist godt til alle ingrediensene blandes. Hell over salaten like før servering.

Oppskrifts-ID: 1136

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Skjær den rensede grønnkålen i små biter. Skjær paprikaen i tynne skiver, skjær agurken i staver, og skjær chilien i skiver. Bland alle grønnsakene i en bolle.

Rist mandelflakene i en tørr panne og ha dem sammen med grønnsakene.

Ha alle ingrediensene til dressingen i en liten beholder med lokk. Skru på lokket og rist godt til alle ingrediensene blandes. Hell over salaten like før servering.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.