Søk
Filter
Sterk vegetarspagetti
Bookmark
129 av 243

Sterk vegetarspagetti

Sterk vegetarspagetti
Total tid 30 min
Forberedelsestid: 30 min
Nutrition facts (per portion): 3173 kJ / 758 kcal
Fett: 22.05 g
Protein: 24.48 g
Carbs: 118.9 g

Ingredienser for 4 porsjon(er)

  • 500 g fullkornspagetti
  • 2 ss sesamolje
  • 300 g vegetar-"kjøttdeig"
  • 1 ss tomatpuré
  • 4 hvitløksfedd, most
  • 1 stor Pak-Choi, grovhakket
  • 150 g babyspinat
  • 5 ss Kikkoman Økologisk Soyasaus
  • 2 ss honning
  • 1 ss chiliolje

Slik gjør du det

Kok spagettien al dente som angitt på pakken, hell av vannet og sett den til side.

Varm opp 1 ss sesamolje i en wok ved middels varme, og stek vegetar-"kjøttdeig" i ca. 5-6 minutter, til den er lett brunet. Tilsett tomatpuré og hvitløk, og stek i 1-2 minutter. Tilsett grønnsaker og stek dem til de er møre. Tilsett Kikkoman naturlig brygget organisk soyasaus, chiliolje og krydder. Tilsett spagetti og rør godt om.

Server med revet parmesan, litt fersk basilikum og litt ekstra chiliolje.

Brukte produkter i denne oppskriften

Total tid 30 min
Forberedelsestid: 30 min
Nutrition facts (per portion): 3173 kJ / 758 kcal
Fett: 22.05 g
Protein: 24.48 g
Carbs: 118.9 g

Ingredienser for 4 porsjon(er)

  • 500 g fullkornspagetti
  • 2 ss sesamolje
  • 300 g vegetar-"kjøttdeig"
  • 1 ss tomatpuré
  • 4 hvitløksfedd, most
  • 1 stor Pak-Choi, grovhakket
  • 150 g babyspinat
  • 5 ss Kikkoman Økologisk Soyasaus
  • 2 ss honning
  • 1 ss chiliolje