
Sterk vegetarspagetti

Ingredienser for 4 porsjon(er)
- 500 g fullkornspagetti
- 2 ss sesamolje
- 300 g vegetar-"kjøttdeig"
- 1 ss tomatpuré
- 4 hvitløksfedd, most
- 1 stor Pak-Choi, grovhakket
- 150 g babyspinat
- 5 ss Kikkoman Økologisk Soyasaus
- 2 ss honning
- 1 ss chiliolje
Slik gjør du det
Kok spagettien al dente som angitt på pakken, hell av vannet og sett den til side.
Varm opp 1 ss sesamolje i en wok ved middels varme, og stek vegetar-"kjøttdeig" i ca. 5-6 minutter, til den er lett brunet. Tilsett tomatpuré og hvitløk, og stek i 1-2 minutter. Tilsett grønnsaker og stek dem til de er møre. Tilsett Kikkoman naturlig brygget organisk soyasaus, chiliolje og krydder. Tilsett spagetti og rør godt om.
Server med revet parmesan, litt fersk basilikum og litt ekstra chiliolje.
Brukte produkter i denne oppskriften
Ingredienser for 4 porsjon(er)
- 500 g fullkornspagetti
- 2 ss sesamolje
- 300 g vegetar-"kjøttdeig"
- 1 ss tomatpuré
- 4 hvitløksfedd, most
- 1 stor Pak-Choi, grovhakket
- 150 g babyspinat
- 5 ss Kikkoman Økologisk Soyasaus
- 2 ss honning
- 1 ss chiliolje