Søk
Filter
Stekt tofu med quinoasalat
Bookmark
91 av 290

Stekt tofu med quinoasalat

Stekt tofu med quinoasalat

Ingredienser for 4 porsjon(er)

Marinade til tofu:

  • 1 fedd hvitløk
  • 1 vårløk
  • 1 ts chili
  • 2,5 cm revet fersk ingefær
  • 2 ss soyasaus
  • 1 ts sesamolje
  • 1 ss honning
  • Sesamfrø

Quinoasalat

  • 400 g edamamebønner
  • 2 dl quinoa
  • 2 dl grønnkål
  • ¼ rødkål
  • Olje
  • Salt

Slik gjør du det

  1. Finhakk hvitløk, vårløk og chili, og rør sammen med ingefær, soyasaus, sesamolje, honning og sesamfrø til en marinade.
  2. Kutt tofu i terninger og legg forsiktig i en plastpose. Hell over marinaden og la stå kjølig, ca. 1-2 timer.
  3. Rens edamamebønnene og legg bønnene over i en skål. Kok quinoa som anvist på pakningen og avkjøl. Masser inn grønnkålen med olje og salt. Kutt rødkålen i strimler. Bland sammen ferdig kokt quinoa, grønnkål, rødkål og edamamebønner til en quinoasalat.
  4. Varm opp litt olje i en stekepanne og stek tofuen til til den får en gyllen og sprø skorpe. Dryss gjerne over ekstra sesamfrø underveis. Server tofuen med quinoasalat og nyt!

Brukte produkter i denne oppskriften

Ingredienser for 4 porsjon(er)

Marinade til tofu:

  • 1 fedd hvitløk
  • 1 vårløk
  • 1 ts chili
  • 2,5 cm revet fersk ingefær
  • 2 ss soyasaus
  • 1 ts sesamolje
  • 1 ss honning
  • Sesamfrø

Quinoasalat

  • 400 g edamamebønner
  • 2 dl quinoa
  • 2 dl grønnkål
  • ¼ rødkål
  • Olje
  • Salt