Søk
Filter
Stekt spisskål med svinefilet og YAKITORI-saus
Bookmark
7 av 458

Stekt spisskål med svinefilet og YAKITORI-saus

Stekt spisskål med svinefilet og YAKITORI-saus
Total tid 40 min
Forberedelsestid: 40 min
1065 kJ / 254 kcal
Fett: 9 g
Protein: 22.9 g
Karbohydrat: 18.5 g

Ingredienser for 4 porsjon(er)

  • 320 g svinefilet
  • 600 g spisskål
  • 100 g gulrøtter
  • 4 små vårløk
  • 3 ss vegetabilsk olje
  • Salt, fersk malt pepper
  • 120 ml Kikkoman YAKITORI-saus

Slik gjør du det

Tørk lett av svinefileten og skjær den i strimler. Fjern de ytterste bladene på kålen, del kålen i fire, fjern stilken og skjær kålen i passelig store stykker.

Skrell og vask gulrøttene, rens vårløkene og skjær dem i strimler sammen med gulrøttene. Varm opp vegetabilsk olje i en panne og brun fileten, kålen, gulrøttene og sjalottløkene i den i ca. 5-8 minutter.

Krydre den stekte spisskålen og svinefileten med salt og pepper, legg dem på tallerkener og hold dem varme. Varm opp YAKITORI-saus i stekekraften, pynt den stekte spisskålen og svinefileten med den og server.

Brukte produkter i denne oppskriften

Total tid 40 min
Forberedelsestid: 40 min
1065 kJ / 254 kcal
Fett: 9 g
Protein: 22.9 g
Karbohydrat: 18.5 g

Ingredienser for 4 porsjon(er)

  • 320 g svinefilet
  • 600 g spisskål
  • 100 g gulrøtter
  • 4 små vårløk
  • 3 ss vegetabilsk olje
  • Salt, fersk malt pepper
  • 120 ml Kikkoman YAKITORI-saus