
7 av 458
Stekt spisskål med svinefilet og YAKITORI-saus

Total tid
40 min
Forberedelsestid:
40 min
1065 kJ / 254 kcal
Fett:
9 g
Protein:
22.9 g
Karbohydrat:
18.5 g
Ingredienser for 4 porsjon(er)
- 320 g svinefilet
- 600 g spisskål
- 100 g gulrøtter
- 4 små vårløk
- 3 ss vegetabilsk olje
- Salt, fersk malt pepper
- 120 ml Kikkoman YAKITORI-saus
Slik gjør du det
Tørk lett av svinefileten og skjær den i strimler. Fjern de ytterste bladene på kålen, del kålen i fire, fjern stilken og skjær kålen i passelig store stykker.
Skrell og vask gulrøttene, rens vårløkene og skjær dem i strimler sammen med gulrøttene. Varm opp vegetabilsk olje i en panne og brun fileten, kålen, gulrøttene og sjalottløkene i den i ca. 5-8 minutter.
Krydre den stekte spisskålen og svinefileten med salt og pepper, legg dem på tallerkener og hold dem varme. Varm opp YAKITORI-saus i stekekraften, pynt den stekte spisskålen og svinefileten med den og server.
Brukte produkter i denne oppskriften
Total tid
40 min
Forberedelsestid:
40 min
1065 kJ / 254 kcal
Fett:
9 g
Protein:
22.9 g
Karbohydrat:
18.5 g
Ingredienser for 4 porsjon(er)
- 320 g svinefilet
- 600 g spisskål
- 100 g gulrøtter
- 4 små vårløk
- 3 ss vegetabilsk olje
- Salt, fersk malt pepper
- 120 ml Kikkoman YAKITORI-saus