Søk
Filter
Bookmark
141 av 159

Stekt filet mignon

Forberedelsestid: 30 min
Brennverdi (per porsjon): 992 kJ / 237 kcal

ingredienser for 4 porsjoner

forberedelse

Skrell ingefær og hvitløk og riv dem i en dyp tallerken eller en skål. Tilsett Kikkoman Ponzu chili og honning. Bland, tilsett filet mignon og mariner den i 1 time. Vend den fra tid til annen.

I mellomtiden kan du forberede grønnsakene. Skjær gresskar i 1 cm tykke skiver, skrell søtpoteter og kålrot, og skjær dem i 1 cm tykke skiver.

Ha olivenolje i en kasserolle, tilsett grønnsaker og quatre épices, og la det surre ved middels varme. Tilsett Kikkoman naturlig brygget soyasaus og 1 ts vann, sett lokk på og la det småkoke i 15 minutter på lav varme, og rør om fra tid til annen.

Ta filet mignon opp av marinaden, la den dryppe av seg, og stek den i peanøttolje ved sterk varme i 10 minutter mens du snur den hyppig. Tilsett marinaden og kok inn til en kremet saus under kontinuerlig omrøring, smak til med pepper.

Skjær fileten i skiver og legg den på tallerkenene med grønnsakene og sausen.

Brukte produkter i denne oppskriften

ingredienser for 4 porsjoner