Søk
Filter
Stekt andebryst med eple
Bookmark
10 av 243

Stekt andebryst med eple

Stekt andebryst med eple
Total tid 30 min
Forberedelsestid: 30 min
Nutrition facts (per portion): 812 kJ / 194 kcal

Ingredienser for 4 porsjon(er)

Slik gjør du det

Gjør et snitt i fettet i andebrystet. Varm oljen i en stekepanne ved høy temperatur, og stek andebrystet 10 minutter med skinnet ned. Ta anden ut av pannen og hell stekesjyen i en egen skål. Tilsett 3 ts Ponzu Orange i pannen og gi det et oppkok, og stek så andebrystet 3 minutter på den andre siden. Ta pannen av platen og la den avkjøles i 3 minutter.

Skrell eplene og skjær dem i 8 stykker. Tilsett 2 ts Ponzu Orange-saus i en stor kasserolle og varm opp i 2 minutter ved sterk varme. Tilsett eplene og brun dem i 2 til 3 minutter på alle sider. Tilsett pinjekjerner, rør om og ta kasserollen fra platen.

Ta andebrystet ut av pannen, skjær det i strimler og legg det på tallerkener. Varm opp stekesjyen og hell den over anden. Server epler og pinjekjerner til andebrystet, i tillegg til stekesjyen. Krydre med pepper og server.

Brukte produkter i denne oppskriften

Total tid 30 min
Forberedelsestid: 30 min
Nutrition facts (per portion): 812 kJ / 194 kcal

Ingredienser for 4 porsjon(er)